jonny Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 (edited) Salutare,Acum ceva ani, foloseam ardamaxul cu scriptul in vb si mergea de minune ... Problema era ca acel vb script trebuia accesat dintr-un link - www.site.com/gigi.jpg / gigi.txt / gigi.mp3 etc.Intrebarea mea pentru cei ce cunosc ... E ceva care sa mai mearga in ziua de azi ? Ma intereseaza sa trimit un mail cu atasament cu un jpg/pdf/etc ceva care sa nu fie .exe si sa-si faca treaba de keylogger, eventual sa fie un pdf normal, care sa fie ok, dar atasat lui sa fie si keyloggerul.Multumesc in avans Edited February 20, 2012 by jonny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberanizer Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 ori folosesti un binder, ori https://rstcenter.com/forum/48676-how-hide-any-file-inside-picture-tut-no-binder-needed.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut.hulub Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 din cate stiu eu nu se poate cat timp nu gasesti o eroare gen buffer overflow in programul care deschide fie imaginea fie pdf-ul pe care sa il exploatezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonny Posted February 20, 2012 Author Report Share Posted February 20, 2012 (edited) Salut si multumesc de raspunsuri.@cyberanizer - am facut un test cu un .txt si un .jpg cu pasii din link-ul respectiv, imi face acel al 3-lea .jpg, totul e ok. Daca fac testul cu un .jpg si un .exe, intrebarea de 1000 de puncte e cum fac ca sa ruleze acel .exe ascuns in .jpg o data cu rularea jpg-ului ?Merci Edited February 20, 2012 by jonny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero00SM Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Salut si multumesc de raspunsuri.@cyberanizer - am facut un test cu un .txt si un .jpg cu pasii din link-ul respectiv, imi face acel al 3-lea .jpg, totul e ok. Daca fac testul cu un .jpg si un .exe, intrebarea de 1000 de puncte e cum fac ca sa ruleze acel .exe ascuns in .jpg o data cu rularea jpg-ului ?MerciGasisem eu la un moment dat o solutie. Ii faci un shortcut la jpg-ul generat, iar la target ii pui c:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c numefisiergenerat.jpg Eventual la start in pui %localuser\desktopSper sa nu iti fie useless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonny Posted February 25, 2012 Author Report Share Posted February 25, 2012 Salut Zero00SM,Te referi ca la acel test.jpg, care are "el" virus.exe, unde virus.exe se afla in C:\test\virus.exe, si sa pun la targetul lui test.jpg C:\test\virus.exe /c test.jpg, si acel jpg va executa virus.exe care e deja "ascuns" in el ? Scuze, dar e 4 dimineata, sper sa ma fi facut inteles.Merci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero00SM Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 Salut Zero00SM,Te referi ca la acel test.jpg, care are "el" virus.exe, unde virus.exe se afla in C:\test\virus.exe, si sa pun la targetul lui test.jpg C:\test\virus.exe /c test.jpg, si acel jpg va executa virus.exe care e deja "ascuns" in el ? Scuze, dar e 4 dimineata, sper sa ma fi facut inteles.Merci.Nu chiar la asta ma refeream. (LE: unde test.jpg = .exe + .jpg - bind-ul mentionat in post-ul tau).La test.jpg faci un shortcut. In proprietatile shortcut-ului la target pui c:\WINDOWS\system32\cmd.exe /c test.jpg Cand vei rula shortcut-ul, care are icon de jpg, va rula ca exe.Din cate stiu la fisiere nu ai target. Doar la shortcut. Asta practic este motivatia crearii unui shortcut in acest caz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
highestdcm Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 .ink si .jpg trebuie sa fie in acelasi folder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...