nedo Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 (edited) Citeam zilele trecute solicitarea cuiva pentru un word list.M-am gandit sa fac eu unul.Programul este scris in c++ iar pentru interfata grafica este utilizat wxWidgets, deci pentru cei care vor sa si-l compileze singuri(aveti atasat proiectul code::blocks) aveti nevoie de librariile wxwidgets.Va avertizez totusi ca atunci cand genereaza wordlist-ul interfata se v-a bloca, nu il inchideti pana cand nu termina. Va va anunta printr-un message box.De asemenea luati aminte ca wordlisturile sunt enorme, spre exemplu pentru toate combinatiile de 6 caractere cu un folosind doar literele de la a la z, fara majuscule a generat un fisier de 1.9 gb.Il folositi pe propria raspundere. De asemenea daca cineva are o varianta mai eficienta pentru generarea cuvintelor decat aceasta:void WordlistMakerFrame::makeWordlist(std::string& word, std::string& charSet, int wordSize, std::ofstream& fOut){ if(wordSize == 0) { for(unsigned int i = 0; i < charSet.size(); i++) { word[wordSize] = charSet[i]; fOut << word << std::endl; } word[0] = charSet[0]; } else { for(unsigned int i = 0; i < charSet.size(); i++) { word[wordSize] = charSet[i]; makeWordlist(word, charSet, (wordSize - 1), fOut); } }}Sa imi spuna si mie. Mi-am batut capul cateva ore bune pentru a gasii o functie recursiva cat de cat eficienta si corecta.(E scrisa de mine).Sper sa va placa.Le: Pentru paranoici link scan pe virus total al versiunii de releaseclickEdit 24.03.2012Am revenit cu o noua versiune, oarecum imbunatatita + un link de download nou deoarece cel vechi se pare ca a fost sters.In aceasta versiune generarea wordlistului se face intr-un thread separat interfata ne mai fiind blocata.Momentan threadul nu poate fii oprit decat prin iesirea din aplicatie deoarece threadul invoca o functie recursiva, cea de mai sus, si aceasta nu se poate opri inainte sa isi termine executia. Voi incerca sa rezolv aceasta problema ... probabil trebuie sa fac executia altfel in interiorul clasei threadului. Eventual o sa incerc sa folosesc mai multe threaduri. In acest moment aplicatia pe un dual core foarte slab a generat aproximativ 8 milioane de combinatii de 5 caractere cu un charset a-z in cateva minute. Sper sa va foloseasca, si daca mai aveti vreo sugestie va stau la dispozitie.Link catre proiectul codeblocks aiciIn folderele bin/debug si bin/release aveti cele 2 versiuni ale aplicatiei cu cele 2 dll-uri necesare rulari lui. Edited March 24, 2012 by nedo 1 Quote
nedo Posted March 24, 2012 Author Report Posted March 24, 2012 Sper sa ma ierte admini pentru bumb. Deci ...bump. Quote
neagoe Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 nu reusesc sa-l folosesc. ma poti ajuta cumva ? Quote
GraphLog Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Mi-am facut si eu wordlist cu el Functioneaza destul de frumos pe Vista, dar se blocheaza dupa 5 minute.. Quote
nedo Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 Cand se blocheaza da vreo eroare sau doar nu mai raspunde? Quote