TeG-Asmerald Posted February 25, 2012 Report Posted February 25, 2012 Vand dota2 : 1 CD KEY = 100 Ron 1 Invitatie = 50 Ronplata se face la un cont ING , pe care il voi da pe privat .daca sunteti interesati dati-mi PM Quote
TeG-Asmerald Posted February 27, 2012 Author Report Posted February 27, 2012 reducere 25% la CD KEY > PM fast Quote
diablo666 Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 daca e pt beta...trebuie sa fii dobitoc ca dai bani pe ea...dai de pe acuma 100lei pe key iar peste 2-3luni apare jocu..care e afacerea??dota2 final nu cred ca va costa mai mult de 150 lei.. din cate vad vor fi N servere private care vor permite "jucarea jocului" free... Quote
GoogleMe Posted March 2, 2012 Report Posted March 2, 2012 doar primele key-uri au fost pentru retail am vandut unu cu 250 euro, dar asta la inceput cand nu aveau decat 50 oameni jocul Quote
Mandrake1942 Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Dota 2 final nu va costa nici 1 leu. Daca va costa 1 leu se va duce pe pl dota ! Tre sa adopte strategia celor de la League of legends care au facut zeci de milioane de dolari dintr-un joc free. Oricum va aparea un joc anul asta care se presupune a fi mult mai tare decat dota 2 si league of legends, jocul ( Sins of a Dark Age ) combina stilul de joc din dota / lol ( moba ) cu RTS. De exemplu : intr-un joc 5v5 un player va fi capitan care va construi o mica baza si va controla o mica armata iar restu de 4 vor controla cate un erou. Ideea asta ma incanta foarte mult deoarece am jucat foarte mult w3 si starcraft inainte de dota. Quote
TeG-Asmerald Posted March 3, 2012 Author Report Posted March 3, 2012 Jocul isi da update in full version cand apare ! cine este interesat sa joace dota2 , inainte sa apara avaible pt toata lumea , plateste , cine nu are bani , cine nu vrea sa cumpere , va rog ocoliti sa postati aici , ca nu ma intereseaza daca vi se pare scump sau ieftin !Cine VREA sa se joace , imi da PM si cumpara jocul , cine nu , nu se baga in seama ! Quote
Kotzu Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 eu sunt interesat dar daka iau de la tine beta key care sau ce key este, ce garantzie am ca dupa lansare primeste update la full retail version? Quote
TeG-Asmerald Posted March 3, 2012 Author Report Posted March 3, 2012 imi dati add la asmerald_valy@yahoo.com daca sunteti interesati .nu iti pot garanta ca dupa lansarea jocului isi da update la full version ! FuLL version la dota2 o sa apara in 2013 , spre sfarsit , deci sa platesti 50 ron pt un joc care apare peste 1 an si cv .. eu zic ca merita Quote
diablo666 Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 va rog sa invatati de la TeG-Asmerald..in viitor va fi un mare om de afaceri.sta si se milogeste pe alte forumuri sau pe la dif concursuri..de castiga 2 invitatii iar apoi le vinde..de parca i le-a facut masa.>< Quote
TeG-Asmerald Posted March 8, 2012 Author Report Posted March 8, 2012 nu inteleg care-i problema daca dau free cateva invitatii ...si apropo , DIABLO666 vezi ca am dat 2 x premii la 1st => 5 cd key dota2 .. nu invitatii , dar in fine .nu ma milogesc de nimeni , am ceva de vanzare , cine este interesat cumapra , cine nu , nu !nu ma rog de nimeni sa cumpere , asa ca te rog nu mai comenta aiurea Quote