Zero00SM Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 (edited) Salut. E veche rau de tot faza, dar daca i-a scapat cuiva, sau poate cineva a cautat site-ul si nu l-a gasit, acesta este PokerStrategy. Link: PokerStrategy.comTot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati la ei pe site, sa rezolvati un test (raspunsurile le gasiti in filmuletele lor), apoi sa faceti un cont nou pe una din platformele de poker specificate de ei, sub promo cod. In maxim 2 zile aveti capitalul de start in contul nou creat.Daca exista cineva care doreste sa se inscrie pe PokerStrategy prin refferal:La crearea contului de Poker Strategy introduceti Zero00SM la reff.Spor la joc si sper sa va fie de ajutor!LE: Uitasem. Au si program de afiliere interesant. Edited February 26, 2012 by Zero00SM Quote
Zero00SM Posted February 26, 2012 Author Report Posted February 26, 2012 Nu poti din prima. Trebuie sa ii rulezi. Depinde de platforma de poker. De regula de 2 ori. Quote
Reebock Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Am incercat si eu asta, mi-am facut cont, am rezolvat testu corect, am ales platforma, mi-am facut si acolo cont, specific ca toate conturile erau pentru prima data facute, m-au sunat mi-au pus 2 intrebari, le-am raspuns corect si ce sa vezi ? RESPINS ! Pe ce chestie ? I-am intrebat si nici in ziua de azi nu mi-au raspuns.. Quote
Zero00SM Posted February 26, 2012 Author Report Posted February 26, 2012 Eu am reusit sa fac 2 conturi. La al doilea mi-a cerut copie de buletin. Am dat si nu a fost nici o problema. Quote
Reebock Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Pai da si mie mi-a cerut copie dupa buletin, si poza cu el in mana sa vada ca ai peste 18 ani, nu de alta..daca stii cum sa-mi inchid contu asta astept pm sau da-mi un reply aici... Quote
macs Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 (edited) lol... nu stiam hmmm... concluzia... photoshop... desktop... register... 2 zile... referal... photoshoppp... desktop... register... referal... photoshop... register... referal... deci... poti sa faci n.N.n conturi si sa te joci pana te plictisesti. nice! ar mai fi partea cu sunatul dar cu putina imaginatie se rezolva si aia care dintre voi e caracatita !? toti! Edited February 27, 2012 by macs Quote
Zero00SM Posted February 28, 2012 Author Report Posted February 28, 2012 Da macs, cam asta era ideea. Mai e si faza ca e posibil sa iti ceara poza a ta cu buletinul in mana, dar am incercat eu si iese frumos in PS . Si e chiar mai simplu de atat. La fiecare reff pe care il aduci primesti niste puncte bonus pe care poti sa le schimbi la un moment dat. Eu cred ca e destul de ok. Acum caut o platforma suportata de ei, cu care sa pot sa joc cu cine vreau eu. In felul asta banii se pot rula foarte usor si capitalul de start este easy money. Daca ati descoperit voi deja paltforma da-ti-mi si mie un PM. Sper sa existe. Quote
M4T3! Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Daca sunteti baieti destepti puteti scoate banii in 5 minute. Cineva sa vina cu buletinele, eu vin cu solutia. Totul legal Quote
Ellimist Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Mda, gasesti un prieten, jucati amandoi, tu pierzi banii toti ca sa ii scoata el, si faceti jumate-jumate. postase Nemesis pe hackersblog parca mai multe chestii de care ar trebui sa tii cont cand faci asta. Quote
M4T3! Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 @Elliminist esti bun sa mi dai si mie articolul ala? Quote
Ellimist Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 (edited) Se pare ca nu pe hackersblog l-am citit. Oricum stiu sigur ca postase Neme pe undeva pe aici. O sa caut sa vad ce gasesc.L.E. Nu il mai gasesc, poate stie altcineva pe unde se afla. Functia Search nu ma ajuta. Edited February 28, 2012 by Ellimist Quote
macs Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Nu cred ca mai ai de ce sa tii cont ca sa scoti banii in 5 minute... doar daca sunt prosti rau aia ca altfel nu imi explic. Cautati metode despre 888.com si cum poti sa ii pacalesti cu aia 8 dolari gratis si poate ajuta.bul's !? pm Quote
Zero00SM Posted March 2, 2012 Author Report Posted March 2, 2012 Ma gandeam...oare credeti ca are rost sa fac o baza cu intrebarile si raspunsurile din teste? Quote
atwentat Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Stie cineva de ce trenuie sa tii cont pe 888 cand faci transfer cu aia 8$?sunt multe solutii sa faci conturi..numai sa nu te prinda cand ii tranferi!!!? Quote