flofy Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Salut baieti!Tocmai am reusit sa sparg un site romanesc si vreau sa stiu daca e bine sa dau un email adminului sa il anunt ca site-ul lor este vulnerabil si atat,nimic mai mult. ?Totusi am avut grija sa raman anonim cat timp m-am logat sa dau si o privire ,deci no ip logs Quote
darkston3e Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 )))))))))) o sa te ia garda ))))))))) doamne, ce s-a intamplat azi pe rst? am ras cu lacrimi 5 ore:)))) Quote
gwydion Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 OFF: Omu' tocmai a zis ca vrea sa dea un email adminului, sa raporteze vulnerabilitatea, nu sa fie "h@x0r". Sincer, nu mi se pare ca ar trebui descurajat. Macar n-a postat haviju' la show off...V-ati cam obisnuit sa criticati tot ce tine de "spart" site-uri.ON: Daca esti sigur ca nu duce nimic spre tine (nici macar mailul) si esti sigur ca nu ai facut nimic grav pe-acolo (modificari, sters, furat date "confidentiale"), poti sa-i dai un email. Daca nu, vezi-ti de treaba.PS: Daca faci asta doar sa-ti faci un renume, uita... Singurul renume pe care ti-l vei face, va fi cand vei fi arestat si vor rade de tine pe forum. Daca te astepti sa castigi bani din asta, uita. Singurii bani care-i poti castiga sunt din pariurile cu prietenii. Daca vrei sa te distrezi, fa-o cu cap. Nu lasa urme si nu distruge. Distractia nu trebuie sa fie neaparat destructiva. Quote
flofy Posted February 27, 2012 Author Report Posted February 27, 2012 OFF: Omu' tocmai a zis ca vrea sa dea un email adminului, sa raporteze vulnerabilitatea, nu sa fie "h@x0r". Sincer, nu mi se pare ca ar trebui descurajat. Macar n-a postat haviju' la show off...V-ati cam obisnuit sa criticati tot ce tine de "spart" site-uri.ON: Daca esti sigur ca nu duce nimic spre tine (nici macar mailul) si esti sigur ca nu ai facut nimic grav pe-acolo (modificari, sters, furat date "confidentiale"), poti sa-i dai un email. Daca nu, vezi-ti de treaba.PS: Daca faci asta doar sa-ti faci un renume, uita... Singurul renume pe care ti-l vei face, va fi cand vei fi arestat si vor rade de tine pe forum. Daca te astepti sa castigi bani din asta, uita. Singurii bani care-i poti castiga sunt din pariurile cu prietenii. Daca vrei sa te distrezi, fa-o cu cap. Nu lasa urme si nu distruge. Distractia nu trebuie sa fie neaparat destructiva.Vad ca esti singuru care a fost ON Topic,in fine totul a fost doar de curiozitate..(nu am facut modificari,furat,sters..nimic...) deci nu as vedea care ar fi problema + ca am incercat sa nu las urme.Edit:Si nu o sa trimit nici un email ca oricum nu l-ar lua in seama fara dovezi! Mersi @gwydion Quote
verde_888 Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 De ce radeti de el? A incercat, a reusit bravo lui. Daca s-a apucat inainte sa citeasca ce s-a scris pe forum despre metodele de protectie asta e! Daca a bagat la cutiuta cum se face bravo lui din nou. Si nu uitati ca toti au inceput de undeva. Quote
FaNuTz Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Depinde ce site ai spart, ce beneficii ai avea tu de pe urma acestui site si la ce anume te risti Quote
flofy Posted February 27, 2012 Author Report Posted February 27, 2012 Depinde ce site ai spart, ce beneficii ai avea tu de pe urma acestui site si la ce anume te risti Nimic major,un site vulnerabil Sql luat de pe RST care clar nu imi aduce vreun beneficiu..totul a fost de distractie si intrebarea mea a fost daca ar fi bine sau nu sa anunt adminul,atat..mie indiferent ! Quote
Sonny Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Pai daca nu iti aduce nici un beneficiu, anunta adminul Quote
Wav3 Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Anunta-l si daca poti, ajuta-l sa rezolve vulnerabilitatea. Quote
skipper Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Atat timp cat esti constient ca nu ai niciun beneficiu de pe urma vulnerabilitatii, ajuta-l pe admin sa o corecteze.Eventual poate te alegi cu ceva. Quote