Jump to content
flofy

Contact Admin

Recommended Posts

Posted

Salut baieti!

Tocmai am reusit sa sparg un site romanesc si vreau sa stiu daca e bine sa dau un email adminului sa il anunt ca site-ul lor este vulnerabil si atat,nimic mai mult. ?

Totusi am avut grija sa raman anonim cat timp m-am logat sa dau si o privire ,deci no ip logs :))

Posted

OFF: Omu' tocmai a zis ca vrea sa dea un email adminului, sa raporteze vulnerabilitatea, nu sa fie "h@x0r". Sincer, nu mi se pare ca ar trebui descurajat. Macar n-a postat haviju' la show off...

V-ati cam obisnuit sa criticati tot ce tine de "spart" site-uri.

ON: Daca esti sigur ca nu duce nimic spre tine (nici macar mailul) si esti sigur ca nu ai facut nimic grav pe-acolo (modificari, sters, furat date "confidentiale"), poti sa-i dai un email. Daca nu, vezi-ti de treaba.

PS: Daca faci asta doar sa-ti faci un renume, uita... Singurul renume pe care ti-l vei face, va fi cand vei fi arestat si vor rade de tine pe forum. Daca te astepti sa castigi bani din asta, uita. Singurii bani care-i poti castiga sunt din pariurile cu prietenii. Daca vrei sa te distrezi, fa-o cu cap. Nu lasa urme si nu distruge. Distractia nu trebuie sa fie neaparat destructiva.

Posted
  gwydion said:
OFF: Omu' tocmai a zis ca vrea sa dea un email adminului, sa raporteze vulnerabilitatea, nu sa fie "h@x0r". Sincer, nu mi se pare ca ar trebui descurajat. Macar n-a postat haviju' la show off...

V-ati cam obisnuit sa criticati tot ce tine de "spart" site-uri.

ON: Daca esti sigur ca nu duce nimic spre tine (nici macar mailul) si esti sigur ca nu ai facut nimic grav pe-acolo (modificari, sters, furat date "confidentiale"), poti sa-i dai un email. Daca nu, vezi-ti de treaba.

PS: Daca faci asta doar sa-ti faci un renume, uita... Singurul renume pe care ti-l vei face, va fi cand vei fi arestat si vor rade de tine pe forum. Daca te astepti sa castigi bani din asta, uita. Singurii bani care-i poti castiga sunt din pariurile cu prietenii. Daca vrei sa te distrezi, fa-o cu cap. Nu lasa urme si nu distruge. Distractia nu trebuie sa fie neaparat destructiva.

Vad ca esti singuru care a fost ON Topic,in fine totul a fost doar de curiozitate..(nu am facut modificari,furat,sters..nimic...) deci nu as vedea care ar fi problema + ca am incercat sa nu las urme.

Edit:Si nu o sa trimit nici un email ca oricum nu l-ar lua in seama fara dovezi!

Mersi @gwydion

Posted

De ce radeti de el? A incercat, a reusit bravo lui. Daca s-a apucat inainte sa citeasca ce s-a scris pe forum despre metodele de protectie asta e! Daca a bagat la cutiuta cum se face bravo lui din nou. Si nu uitati ca toti au inceput de undeva.

Posted
  FaNuTz said:
Depinde ce site ai spart, ce beneficii ai avea tu de pe urma acestui site si la ce anume te risti :-/

Nimic major,un site vulnerabil Sql luat de pe RST care clar nu imi aduce vreun beneficiu..totul a fost de distractie si intrebarea mea a fost daca ar fi bine sau nu sa anunt adminul,atat..mie indiferent !