JohnyCNAM Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Am si eu cateva enigme si sper sa le aflu raspunsurile:1)Ce este un rdp?2)Cum poate fi folosit sa faci rau sau sa faci bani?3)Ce este un smtp(stiu ca este server mail transfer protocol)?4)Cum e faza cu smtp-urile?(eu credeam ca exista doar 3 sau 4 smtp-uri cum ar fi ce lde la yahoo, gmail si inca cateva)5)Ce poti face cu un smtp?Sper sa poata cineva sa-mi raspunda intr-un singur post la toate.Multumesc frumos si o zi buna. Quote
Nytro Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 1. Remote Desktop Protocol - Wikipedia, the free encyclopedia2. Vezi link-ul de la pasul 1, intrebarea e irationala, RDP e un protocol3. Simple Mail Transfer Protocol - Wikipedia, the free encyclopedia4. Cred ca vrei sa spui Server SMTP, server care implementeaza PROTOCOLUL SMTP5. Poti trimite mail-uriPS: Eu ti-am raspuns la intrebari, pentru cei care se ocupa cu asa ceva, acesti termeni au alte conotatii. Nu te astepta la raspunsuri relevante de la aceste persoane, pot sa jur ca nu exista aici 2-3 persoane care sa citeasca despre protocolul SMTP sau RDP, ei doar folosesc niste programe chioare, nu inteleg cum functioneaza protocolul in sine, e ca si cum ai intra intr-un bloc si ai incerca cateva chei la anumite usi, nu conteaza ca nu stii cum functioneaza acea usa, tu doar incerci, si daca ai noroc, te poti lauda (desi nu ai cu ce) ca esti "hacker" si ca ai spart servere (spun asta pentru ca aceleasi principii se aplica si la SSH, care da, si el tot un protocol este).NB: Communications protocol - Wikipedia, the free encyclopediaFii tu unul dintre acele persoane care cunoaste sistemul de inchidere al unei usi, daca tot vrei sa fii un... "deschizator de usi". Quote
co4ie Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 RDP > citeste si invata!SMTP > citeste si invata!Off: Ai 274 posturi si nu stii ce e un rdp/smtp sau ce sa faci cu ele? Damn... Quote
JohnyCNAM Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 Nu sunt de acord cu afirmatia ca numarul de posturi are vreo relevanta asupra cunostintelor.Multam Nytro de lamuriri.(din cate vad pe forumu asta tu si inca cativa sunteti ca niste "bunici" la care apelezi cu intrebari de genu:bunicu de ce zboara fluturii?...)Bravo si tine-o tot asa. Quote
Guest Kovalski Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 In alte circumstante:varianta scurta.RDP= ( un server care are functia de remote desktop connection activata, conexiunea facandu-se pe protocolul RDP)SMTP=Server care iti permite trimiterea de e-mail-uri (majoritatea iti permit sa trimiti e-mail cu orice adresa, gen basescu@gov.ro cu toate ca tu nu detii acces la acea adresa de e-mail ) Quote
pyth0n3 Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Am si eu cateva enigme si sper sa le aflu raspunsurile:1)Ce este un rdp?2)Cum poate fi folosit sa faci rau sau sa faci bani?Oricare ar fi semnificatul primei intrebari chiar daca nu as cunoaste termenul nu pot sa concep idea da la punctul 2.Curiozitatea ma face sa te intreb cine te-ar fi convins ca acest lucru pe care initial nu il cunosti ar putea produce rau/bani si nu altceva?Sa fiu mai clar de unde ti-a venit in minte aceasta idee sau cine te-a inspirat cu asa ceva?(Tinand cont ca nu te judec aici ci iti pun doar cateva intrebari) Quote
JohnyCNAM Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 Oricare ar fi semnificatul primei intrebari chiar daca nu as cunoaste termenul nu pot sa concep idea da la punctul 2.Curiozitatea ma face sa te intreb cine te-ar fi convins ca acest lucru pe care initial nu il cunosti ar putea produce rau/bani si nu altceva?Sa fiu mai clar de unde ti-a venit in minte aceasta idee sau cine te-a inspirat cu asa ceva?(Tinand cont ca nu te judec aici ci iti pun doar cateva intrebari)Am vazut la market ca multi vand/cumpara RDP-uri si ma gandeam ca sunt...habar n uam cum sa explic...credeam ca sunt ceva cu care poti pica site-uri sau sa faci chestii de genul, sau ma gandeam ca faci bani in sensul ca santajezi victimele.Acum sunt mult mai lamurit. Quote
symboss Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 ai avut si o parte de adevar in presupuneri Quote