cronix Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 (edited) Nothing else was here but Fear and Horror Si tot noi ne plangem,dar copii din video-urile astea nici macar nu au putere sa planga.Iar puterile lumii intervin doar acol unde este petrol,iar cand intervin este exact asa cum se vede in aceste video-uri.+18 (cine este slab de inger sa nu se uite)EDITNu ai pus filtru ,nu se poate controla varsta userilor care vor face click Noi nu facem parte din mass media , si nu vom semana frica si chaos. Pyth0n3 Edited March 6, 2012 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 W T F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko1N Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiuh88 Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 am vazut o multime de chesti de genu asta dar asta l intrece pe toate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 am vazut o multime de chesti de genu asta dar asta l intrece pe toateChiar ca le intrece pe toate.Si cand te gandesti ca pentru cei ce au dirijat aceste masacre,in imaginile acelea ei vad doar simple victime colaterale.Pacat.Prea multa lume nevinovata pentru interesele celor mari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 (edited) oribil ce sa zic...asa stiu unele popoare sa se omoare intre ei...cei care stati mai prost cu corasonu mai bine ignorati acest thread...Syria, A massacre and randomly shelling by Assad's forces on Al-Rastan city in Homs .. Mar 4, 2012 nu sunt urmarile atacurilor aliatilor daca cititi mai bine...Assad's forces este armata lor...a jegului aluia de presedinte Bashar al-Assad.. Edited March 6, 2012 by mengele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 (edited) serialele la care ma refer sunt difuzate in direct la Realitatea TV in editiile speciale. Am mai vazut o familie terorizata de catre mass media, parintele impreuna cu copiii se uitau atenti la acest serial difuzat pe un post de televiziune din romania.Copiii tremurau in pat si singurul lucru care mia venit in minte era cate alte persoane tremura in pat in romania in fata televizorului.Cati criminali in serie au fost antrenati de catre mass media in decursul acestui timp?Probabil nu reusiti sa intelegeti ce impact poate avea o asemenea informatie asupra populatiei infantile.Nu mai semanati chaos ca nu are rost, duceti-va si faceti putin sql injection , o sa va tina mintea ocupata iar intrun final poate dobanditi niste experienta. Edited March 6, 2012 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr0totypE Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Double U T F ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 edit...chiar eram curios despre ce era vorba.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 da ti mi si mie pm cu linkul ... am peste 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 "Syria, A massacre and randomly shelling by Assad's forces on Al-Rastan city in Homs .. Mar 4, 2012"Google the title god dammit! Da, da... lumea e un loc crud, live with it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 N-am prins threadul de la inceput daca vrea cineva sa-mi trimita si mie linkul pe pm ca tare sunt curios... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canterul Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Vreau si eu linku' prin PM daca se poate , mersi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...