eyexro Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Vreau sa integrez intr-un site HTML, optiune pentru vizitator ca acesta sa se poate inregistra.. de aceea va rog sa ma ajutati cu niste tutoriale in care sa pot face legatura cu baza de date si .. ma intereseaza pentru inregistrare si pentru logare // daca tot am deschis topic si un script php.. prin care sa pot schimba limba siteului in engleza... daca se gaseste.. Quote
Silviu Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Cauta pe site-ul Cursuri gratuite Engleza Spaniola HTML CSS PHP Ajax Flash sunt gata facute si pune mana si invata ca HTML-ul nu e limbaj de programare. Quote
Isaac Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Joomla - pentru siteDrupal - pentru siteWordpress - pentru blogJoomla - Vulnerabil(not recommended)Drupal - SemivulnerabilWordpress - Nonvulnerabil(without plugins).. Quote
eyexro Posted March 6, 2012 Author Report Posted March 6, 2012 Da stiu ca este nevoie de PHP pentru ce am cerut eu.. Eu am specificat limbajul websiteului.. pentru a nu crede ca este vorba despre un nucleu gen: joomla , wp , php fusion etc.Voi folosi ceva de la marplo..Scripturi php programe utile pt. webmastersinsa un script care sa imi traduca limba siteului nu am reusit sa gasesc Quote
Silviu Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Fa-l singur ce mare lucru $limba=$_GET["lb"] daca e romana preia din baza si afiseaza variabele in romana si tot asa in functie de limba. Sincer daca nu ai habar, pune mana si citeste si apoi cauta sa faci ceva. Quote
Vlachs Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 Joomla - Vulnerabil(not recommended)Drupal - SemivulnerabilWordpress - Nonvulnerabil(without plugins)..Incearca sa te abtii, anumite versiuni din fiecare cms sunt vulnerabile, asta nu inseamna ca per total fiecare versiune din ele este vulnerabila Quote