whoknows Posted March 6, 2012 Report Posted March 6, 2012 (edited) Dupa cum spune titlul, tocmai ce am "imprumutat" () scriptul de download al lui janhouse, v3 ultuma versiune cu toate chestiile incluse + tutorial pentru linux / windows !El il vinde cu 85 euro, eu vi-l dau cu 20 paypal, daca e cineva interesat, PM.PS: pt 40 eur asigur si install-ul !Demo: http://www.janhouse.lv/uploader/ Edited March 6, 2012 by whoknows Quote
McLaren Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 L-am cumparatMerge ca uns, multumesc frumos, recomand! Quote
whoknows Posted March 7, 2012 Author Report Posted March 7, 2012 L-am cumparatMerge ca uns, multumesc frumos, recomand!Ma bucur ca esti incantat Spune si prietenilor tai ! Quote
jojo123 Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Mai fa vreo 3 conturi pt laudat scriptul si ne convingi. Quote
yoyois Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 McLaren (1 post si in ala zice ca o cumparat cv ) Mai fa vreo 2-3 conturi si poate il cumpar eu Quote
whoknows Posted March 7, 2012 Author Report Posted March 7, 2012 si ma rog de unde stii dumneata ca nu l-a cumparat ?ca fapt divers, l-a comandat aseara pe la 10, am stat pana la 12 sa i-l instalez si sa verific ca merge totul ok. daca omul a avut bunavointa sa posteze ca ii merge si ca e multumit de el, cu ce va incurca ?cine are dubii, sa comande si sa revina cu feedback. Quote
Kotzu Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 eu zic k mai bine il pui free inainte sa-l puna alcineva Quote
whoknows Posted March 7, 2012 Author Report Posted March 7, 2012 zici gresit, nu-l va pune nimeni inafara de mine, pentru ca ei l-au cumparat, eu nu. Quote
bebemic Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 lol.....si ce faci ma cu el?si eu l-am cumparat si v1 si v3...v3 e cu keye...cum il vinzi tu la mai multi cu acelasi "serial"Eu l-am luat cu dedicat cu tot pe 3 luni..la v3 e mai bine ca nu mai bagi cookie merge si direct cu user/pass..pt incepatori e ok.....dar sigur nu se descurca sa il instalezedaca vreti le pun eu sus si v1 si v3..dar doar v1 merge fara key-a aia de eutentificare pe serverul lui jan.....mare vrajeala....e bun daca esti uploader pe undeva unde iei si $$(sau ai trackerul tau) asa...e pierdere de timp Quote