Jump to content
TheTime

Programming for nanotechnology

Recommended Posts

Posted

Salutare baieti.

Am de facut un eseu destul de original, pompos si 'academic' avand tema "Programming for nanotechnology". Miza e destul de mare, daca reusesc sa fac o lucrare buna imi pot deschide cateva porti bune in cariera. Problema e ca nu stiu despre ce sa scriu. Citesc, vad despre ce e vorba, dar cand vine vorba sa pun pixul pe hartie...

Daca aveti vreo idee, sau daca aveti experienta in vreo tema inrudita/asemanatoare, va rog sa impartasiti! :) Nu ma trimiteti pe google, de vreo 2 zile iau putinele surse pe rand.

Rog vanatorii de posturi usoare sa se abtina, dar cei cu idei bune vor fi rasplatiti:

void prestigiu (bool postDeCalitate)
{
if (postDeCalitate)
{
giveLike();
giveRep(pozitive);
}
else SlapHisMother(1337);
}

Posted

Sincer mie chiar mi-ar placea sa gasesc o carte de genul... schimbare de la un limbaj la altul. Sa te ajute sa descoperi noi orizonturi. De la limbaj C++ pentru algoritmi in java cu baze de date dar structurile si limbajul seamana. E doar o idee... Bafta !

• Upvote 1
Posted

@Pugna: da, pentru acel program imi este necesar eseul.

@bogdi19: multumesc, pe doua linkuri inca nu ajunsesem. video-ul l-am vazut de cateva ori, imi place pasiunea cu care vorbeste tipa aia, dar si faptul ca e cam pierduta in cuvinte :D