Mr.kTa Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Salutare, Dupa cum spune si titlul, as vrea sa ma pregatesc pentru CIA faza judeteana clasa a IX-a.Ma puteti ajuta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 infoarena - comunitate informatica, concursuri de programare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Citesti ghidul C# de pe microsoft romania. Il gasesti undeva la resurse educationale.. mi-e lene sa-l cautLE : se pare ca l-au pus undeva mai accesibil : Introducere in Microsoft .NET Framework Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLr^ Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 La IX recomand sa citesti cursurile Cisco.Anul trecut am trecut de proba teoretica citind doar aceste cursuri + cunostinta generala. Dar la proba practica au fost altii mai buni ca mine.Mai am documentatia.Daca ai nevoie,astept PM cu date de contact. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 La clasa a IX-a din ce stiu eu nu se da C#, asta e la a XI-XII. Corectati-ma daca gresesc, dar eu stiu ca se da putin HTML, Word, cate ceva legat de retelistica, WAN, LAN,TCP/IP bla bla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted March 9, 2012 Moderators Report Share Posted March 9, 2012 Fa si subiecte de a IX-a din anii trecuti. Ti-am incarcat ce s-a dat anul trecut pe judeteana la Brasov: http://simplu.co.cc/9_CIA.zip@Eliminist: Pentru C# este proba separata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLr^ Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 La clasa a IX-a din ce stiu eu nu se da C#, asta e la a XI-XII. Corectati-ma daca gresesc, dar eu stiu ca se da putin HTML, Word, cate ceva legat de retelistica, WAN, LAN,TCP/IP bla bla...Corect.Anul trecut nu s-a dat deloc HTML ca in anii precedenti. La proba practica a fost Word sau PP,nu imi mai aduc bine aminte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Rezolvi subiectele din ani trecuti mai .. ca majoritatea intrebarilor is loate de acolo si nu se da C# sau C++ la CIA se da cacaturi de cultura generala din domeniul IT si din Word parca..Oricum is si intrebari stupide.. pe care nici profesori nu stiu sa le faca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sInK Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Si eu particip la CIA, am inteles ca la proba practica se vor da chestii legate de Word si HTMLUite 2 link-uri, mi le-a dat profesoara mea ca sa ma uit pe ele:final-pb-practicaCerinte_proba_practicaContin doar proba practica, fara cea teoretica.In plus mi-a spus profesoara ca acele cursuri CISCO te vor ajuta mult, incearca sa te uiti pe ele.@Synthesis: Mersi mult pt link Edited March 10, 2012 by sInK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
projectx1 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Ce ai spune de un ECDL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted March 10, 2012 Moderators Report Share Posted March 10, 2012 ECDL si Cisco - It Essentials te ajuta foarte mult in rezolvarea subiectelor de la CIA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sInK Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Si unde as putea gasii si eu subiecte ECDL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
projectx1 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Uite; chiar aici: ^^ Dai search si gasesti orice shit ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sInK Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Crezi ca n-am cautat?Nu am gasit nimic din ceea ce mi-ar trebuii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd10cristi Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Centrul de Informatica Cluj-Napoca vezi aici simulari de ECDL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sInK Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Iti multumesc mult ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...