Pugna Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 Salut, Doresc sa integrez intr-un shop un API prin care clientul sa poata achita comanda online platind cu carte de credit. Din cate am auzit e vorba de un procesator de carti de credit. Cunoasteti ? Multumesc.
ripoff Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 cred ca cel mai popular este Online Merchant Services & Credit Card Payment Processing
Vlachs Posted March 10, 2012 Report Posted March 10, 2012 (edited) Salut, Doresc sa integrez intr-un shop un API prin care clientul sa poata achita comanda online platind cu carte de credit. Din cate am auzit e vorba de un procesator de carti de credit. Cunoasteti ? Multumesc.Ce faci paxica, parca o ardeai pe comunitati mai selecte, ce sa intamplat, nu reusesti sa iti afirmi statutul de zeu in alte parti ?Edit Later: Sa nu fiu chiar offtopicPentru Romania, cel mai mare este ePayment.ro, vad ca acum se numesc payu(.ro)Pentru extern poti folosi chiar paypal Edited March 10, 2012 by Vlachs