ionutz15 Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 o întrebare:vinzi checker'ul de ssh separat?dac? da, cu cât??i tot dac? da, este compatibil cu rezultatul de la alt bruter?p.d: au fost 3 intrebari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutys90 Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Vanzarile sunt deschise din nou.Scannere: SSH VNC SMTP PROXY SCANNER NOLOGINEVedeti VIDEO-uri pentru fiecare pe: 0-day.me - Security ToolsFlux,imi poti da si mie un PM cu pretul pentru scannerul de SMTP ? ! Si ce conditii de plata accepti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted April 6, 2012 Author Report Share Posted April 6, 2012 o întrebare:vinzi checker'ul de ssh separat?dac? da, cu cât??i tot dac? da, este compatibil cu rezultatul de la alt bruter?p.d: au fost 3 intrebari - nu vand checkerul separat - nu se aplica - da, e compatibil cu ce vrei tu (replace separator cu ":") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhoneNA Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Hmmm cateva sute ar fii ok. Ca sa nu aiba orice access la el:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nym3ny Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 (edited) Salut,Nu pot sa cred ca exista cineva care sa codeze astfel de surse si apoi sa ceara bani pentru ele, si nu orice sume ci sute de euro.Am mai dat si eu un ochi pe aici ca am o accidentare la glezna si nu am mai putut sa ma antrenez pentru marathon ( ecomarathon ro la moieciu), si de plictiseala caci am fost obligat fortat tinut in casa caci nici sa calc in picior nu am putut... am codat un bruteforce pentru ssh2 in C++, are cateva optiuni ff interesante o sa vi le descriu.www.hweb.ro/s2.tgz aici este sursa ( o descarcati gratuit nu se percepe nici o taxa ).tar zxvf s2.tgzcd s2screen./scan_mic x.xsau./mass xctrl + a +d (pentru a iesi din screen )screen -r ( pentru a reveni in screen )in vuln.txt vin login in nobash.txt nologins.Informatii utile:Daca ai un server cu mai multe ip-uri creezi in folderul cu scanerul : "interface.txt" si in el pe cate un rand adaugi ip-urile, si scanerul va lua de acolo circular ip-urile astfel sistemele de protectie anti brute force nu vor mai putea bana serverul din care folositi arhiva.Optimizare de thread-uri ( fork-uri ) daca ai luat o clasa cu prea putine ip-uri si ai setat un nr prea mare de thread-uri acest numar va fi automat redus astfel incat sa nu floodezi acele ip-uri.La logine iti salveaza pe serverul tau si /etc/passwd in fisierul cu scannerul "etc-passwd.txt", astfel vei putea sa iti maresti passfile-ul.De asemenea nu prinde acele ip la care merge orice combinatie de user si pass sau care te lasa sa bagi user si orice pass...Am revenit cu un edit, am uitat sa mai precizez o comanda: ./ssh2 ip port user pass , pentru a testa functia de checker de la bruter.PS: Daca mai o sa am timp de pierdut aiurea o sa mai revin cu un brute de smtp si rdp caci am vazut ca astea va plac voua. Edited April 8, 2012 by nym3ny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla321 Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Salut,Nu pot sa cred ca exista cineva care sa codeze astfel de surse si apoi sa ceara bani pentru ele, si nu orice sume ci sute de euro.Am mai dat si eu un ochi pe aici ca am o accidentare la glezna si nu am mai putut sa ma antrenez pentru marathon ( ecomarathon ro la moieciu), si de plictiseala caci am fost obligat fortat tinut in casa caci nici sa calc in picior nu am putut... am codat un bruteforce pentru ssh2 in C++, are cateva optiuni ff interesante o sa vi le descriu.De asemenea nu prinde acele ip la care merge orice combinatie de user si pass sau care te lasa sa bagi user si orice pass...www.hweb.ro/s2.tgz aici este sursa ( o descarcati gratuit nu se percepe nici o taxa ).tar zxvf s2.tgzcd s2screen./scan_mic x.xsau./mass xctrl + a +d (pentru a iesi din screen )screen -r ( pentru a reveni in screen )in vuln.txt vin login in nobash.txt nologins.Informatii utile:Daca ai un server cu mai multe ip-uri creezi in folderul cu scanerul : "interface.txt" si in el pe cate un rand adaugi ip-urile, si scanerul va lua de acolo circular ip-urile astfel sistemele de protectie anti brute force nu vor mai putea bana serverul din care folostiti arhiva.Optimizare de thread-uri ( fork-uri ) daca ai luat o clasa cu prea putine ip-uri si ai setat un nr prea mare de thread-uri acest numar va fi automat redus astfel incat sa nu floodezi acele ip-uri.La logine iti salveaza pe serverul tau si /etc/passwd in fisierul cu scannerul "etc-passwd.txt", astfel vei putea sa iti maresti passfile-ul.PS: Daca mai o sa am timp de pierdut aiurea o sa mai revin cu un brute de smtp si rdp caci am vazut ca astea va plac voua.Bravo frate in sfarsit unul care nu cere bani pe munca altora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nym3ny Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Cum adica pe munca altora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla321 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Cum adica pe munca altora?Fii serios ca nu le-a facut el... Mai e unu "ZmEu" mare hacker, isi pune by ZmEu in scanner si gata le-a facut el .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nym3ny Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Despre cine spui ca nu le-a facut el? despre flux sau despre mine ca nu am facut bruteforce-ul de ssh2 ? ca asta a fost neclar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla321 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Despre cine spui ca nu le-a facut el? despre flux sau despre mine ca nu am facut bruteforce-ul de ssh2 ? ca asta a fost neclar.despre flux frate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nym3ny Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Eu cred ca el le-a facut, pentru ca sincer nu e deloc greu sa faci un asemenea program, iti trebuie cunostinte minime, tocmai din cauza asta m-am si revoltat ca cere atatia bani si diferit de la persoana la persoana pentru niste chestii ff simpliste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla321 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Eu cred ca el le-a facut, pentru ca sincer nu e deloc greu sa faci un asemenea program, iti trebuie cunostinte minime, tocmai din cauza asta m-am si revoltat ca cere atatia bani si diferit de la persoana la persoana pentru niste chestii ff simpliste.Sunt multi care "fac" scannere doar modificand un pic in el, apoi punandu-l la vanzare.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 @blabla321 la urmatorul post iti dau ban@nym3ny e munca omului, din cate am observat scannerul lui e foarte rapid(multithreaded si cu multe optiuni), e alegerea lui daca vrea sa il vanda, nu te obliga nimeni sa cumperi dar nu mai posta aici daca nu are legatura cu postul respectiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nym3ny Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Nici nu am crezut altfel benny_loppa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 ce va intereseaza daca le-a facut el sau nu? Scanerul isi face treaba si merita banii,gasiti voi gratis sau faceti-va unul daca puteti apoi faceti-l public la toata pulimea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nym3ny Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 @ripoff tu esti cu capul? deja am facut asta https://rstcenter.com/forum/50336-scannere-magazin-flux-6.rst#post343314sau nu stii sa citesti iti place decat sa mai tragi cate un coment aici asa aiurea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flux Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 @blabla321 la urmatorul post iti dau ban@nym3ny e munca omului, din cate am observat scannerul lui e foarte rapid(multithreaded si cu multe optiuni), e alegerea lui daca vrea sa il vanda, nu te obliga nimeni sa cumperi dar nu mai posta aici daca nu are legatura cu postul respectiv+1 bennypoti sa bei multe bauturi, diferenta e facuta de marcadaca un lucru face un cacat incet si unu face unul mai repede ce conteaza ca fac acelasi lucrunu mai comentati si puneti-va pe treaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastet Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 mai vinzi cel de vnc ? posibil sa vinzi un build criptat si blocat pe un anumit host si cu un timer de sa zic 2 zile sa vad cum se compara fata de hdyra sau ncrack ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peleme Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Cool flux , tibi sunt... tot pe maruntisuri ai ramas bre ? Nu ma asculti niciodata... Pacat de munca unora care este irosita pe 100-200 de euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peleme Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 de flux vb? nu e irosita munca odata ce e benefica pt altii nu?Daca zice tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
call911 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Munca de zeci de mi irosita pe prostii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phr34k.ph0x Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 cine-mi vinde si mie vnc scanneru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...