Usr6 Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 Invata Sistemul de Operare Android: Aceasta noua serie de tutoriale isi propune sa va familiarizeze cu Sistemul de Operare Android astfel incat sa puteti sa scrieti singuri aplicatii pentru propriul SmartPhoneInvata Sistemul de Operare Android – Partea 1Introducere – Ce este Android?Invata Sistemul de Operare Android – Partea 2Hello World – Primul program in AndroidInvata Sistemul de Operare Android – Partea 3Android – Debugging si DepanareInvata Sistemul de Operare Android – Partea 4Android – Evenimentele ActivitatilorInvata Sistemul de Operare Android – Partea 5Android – ListeInvata Sistemul de Operare Android – Partea 6Android – Liste – BaseAdapterInvata Sistemul de Operare Android – Partea 7Android IntentsInvata Sistemul de Operare Android – Partea 8Android – MeniuriInvata Sistemul de Operare Android – Partea 9Android – Stocarea DatelorInvata Sistemul de Operare Android – Partea 10Android – Stocarea DatelorInvata Sistemul de Operare Android – Partea 11Android – Stocarea DatelorInvata Sistemul de Operare Android – Partea 12Android ServiciiInvata Sistemul de Operare Android – Partea 13Android – Google Mapssursa 1 Quote
Fitty Posted March 15, 2012 Report Posted March 15, 2012 (edited) Mersi, Usr! I needed that.Le-am mai avut ca fisiere .doc (nu stiam de unde erau luate), apoi mi s-a bulit hardul ala, l-am cautat iar, nu l-am mai gasit... Acum pot in sfarsit sa-l citesc.Emulatorul asta va ajuta mult in developing, daca nu vreti sa va omorati telefonul. Edited March 15, 2012 by Fitty Quote
mike_vio Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Mersi Fitty si Usr, am multe de incercat si nu vreau sa imi bulesc telefonul. Quote