xTremeSurfer Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Ce parere aveti despre Hack This Site! ? Am vazut acolo misiunile alea care sunt foarte interesente . Quote
shaggi Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 cred ca avem o categorie speciala pentru asaceva... a fost postat de cateva zeci de ori link-ul... Quote
SticKyWoX Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 E foarte bun pentru incepatori. Nu-ti trebuie decat putin cap si putine cunostinte in php/html. Quote
Moderators Dragos Posted March 17, 2012 Moderators Report Posted March 17, 2012 E foarte vechi, dar cum zice si SticKyWoX, e foarte bun pentru incepatori, trebuie sa stii baza si sa gandesti "outside of the box".Mie mi-a placut Zero Identity. A fost facut foarte bine si acopera aproape toate ramurile de programare web. Quote
crs12decoder Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 (edited) E incredibil de vechi.Il stiu de vreo 7 ani.Nu mi se pare ca are legatura prea mare cu realitatea.[LE]Ma uit si la hall of fame. Cam toate vulnerabilitatile de acolo sunt cat se poate de clasice. Nimic cu adevarat impresionant .. si surprinzator de multe totusi. Edited March 17, 2012 by crs12decoder Quote