player123 Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Va salut,Doresc sa deschid un server de world of warcraft.Dedicat-ul il voi lua de la bts telecom.Insa caut o persoana priceputa in acest domeniu, sa stie cu ce se mananca un server de wow, sa rezolve bug-urile etc.Eu voi plati tot-ul, dedicat si de ce ve-ti mai avea nevoie.Insa si el va avea de castigat din donatii, dar va trebui sa se priceapa in acest domeniu.El va primi 50 % din castiguri, nu conteaza daca a ajutat si el la plata dedicatului, el tot va primi atata timp cat se ocupa de server ! Astept un pm cu id-ul de mess de la o persoana priceput in acest domeniu !P.s : Eu voi suporta toate cheltuielile, de la plata dedicatului la scripturi si reclame pe site-uri din strainatate.Va multumesc, Quote
projectx1 Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Inca unul ce se crede pe LiveJasmin; Frate fa astfel de anunturi pe comunitati de Wow sau Cs, nu aici, unde te gasesc astia ce-i superi si iti dau cutit. Quote
player123 Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Am zis poate gasesc vr-un scripter bun in aceasta comunitate.Stai linistit ca nici nu joc cs / samp , dar am si eu putin timp liber si am zis sa-mi deschid un server si mai scot un ban in plus decat sa stau degeaba.P.s : Daca nu te pricepi in acest domeniu te rog nu mai posta aici. Quote
player123 Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Ok, atunci deschid de diablo 3 / dota 2 , dar nu gasesc oameni priceputi in acest domeniu , daca te pricepi tu da-mi un pm cu id-ul tau de mess. Quote
diablo666 Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 eu ma pricep doar la criticat + ca nu as avea timp... Quote
MARIUSCS Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Am zis poate gasesc vr-un scripter bun in aceasta comunitate.Stai linistit ca nici nu joc cs / samp , dar am si eu putin timp liber si am zis sa-mi deschid un server si mai scot un ban in plus decat sa stau degeaba.P.s : Daca nu te pricepi in acest domeniu te rog nu mai posta aici.Daca vrei bani Cum sa faci bani!!! metoda 100% functionalaNici eu nu cred ca trebuia sa vi pe rst ca sa iti cauti un scripter pentru WoW... Quote
Hald1R Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 player123 , am in minte un proiect frumusel , ceva gen al tau Astept PM de la tine sa iti zic despre ce este vorba Quote
black_death_c4t Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Daca vrei bani Cum sa faci bani!!! metoda 100% functionalaNici eu nu cred ca trebuia sa vi pe rst ca sa iti cauti un scripter pentru WoW...ti s-a mai zis de 5 ori sa nu mai pui cacatu' la bbcode.esti prea arogant pentru forumul asta , o sa te loveasca in curand marele ciocan razbunator din cer@player123 : poti merge si pe game hosting clasic , servere de cs si samp , se gasesc clienti atata timp cat ai preturi bune ..asa stii macar ca mergi oarecum la sigur , ai o piata activa cu posibilitati , tu trebuie doar sa vii cu strategia de marketing mai buna Quote