xTremeSurfer Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Acum ceva timp m-am apucat de invatat C++ . Si din cate am vazut ca sa intelegi trebuie sa citesti si sa scrii foarte mult . Puteti sa imi recomandati niste E-books sau site-uri , sau orice cu probleme si chestii din astea ca sa inteleg limbaju ff bine ? thx Quote
MARIUSCS Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Eu folosesc asta Daca stii putina engleza o sa te ajute.Iti spun sincer ca eu inteleg mai usor C++ daca e scris in engleza,ca din manual unde scrie in romana nu inteleg nimic:) Quote
xTremeSurfer Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 da dar nu e vb de asta . de aici am invatat si eu . Vreau ceva cu probleme in care sa pun in practica ce am invatat . Quote
phreak Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 E prost site-ul ala, nu e recomandat.. daca vreti ceva scurt incepeti cu learncpp.com Quote
Starker Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Sincer... cand m-am apucat de C++ am citit si eu ebook-uri dar nu am inteles mai nimic, asa ca am cumparat un manual de C++ de a 9-a. Parerea mea... tot cum ela scoala inveti, oricum ar vrea cartile. Pentru aprofundare logic, ebook-uri si culegeri, dar pentru invatat recomand cel mai bine un manual. Bafta ! Quote
ionut.hulub Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Totul despre c si c++"biblia" programarii in c si c++e 60 de lei in librarii. Quote
nSnoopy Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 (edited) https://rstcenter.com/forum/13680-carti-cursuri-tutoriale.rstMajoritatea link-urilor merg,gasesti cateva carti in postul din link-ul de mai sus,am si eu cateva carti despre c++ prin pc o sa le urc revin cu editEDIT:C & C++.rar Edited March 19, 2012 by nSnoopy Quote