UnixDevel Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 eram azi prin parc pe la casa popurului si ce mia venit sa deschid laptopul si sa ma contectez pe wirelesul de acolo ....dupa cate am vazut e un ip de iesire ce apartine lor 193.226.121.130 ,e wireless public .. daca aveti drum pe acolo ..va recomand sa va jucati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Care parc? Izvor? Pana unde ai semnal acceptabil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 da izvor si il ai pana la jumatatea parcului e chiar acceptabil ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hald1R Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Si eu mai merg pe la Izvor si da , semnalul este puternic , internetul merge perfect Recomand , mai ales acum ca incepe sa se incalzeasca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Eu am 4 werless-uri neparolate pe strada. Am unu de la posta, de la parcul din spatele blocului, de la vecinu si de la un amanet din fata blocului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...