jacki Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 schimb scanner pt rdp-uri privat cu un scanner pt smtp-uri(nu unu care i-l descarc singur de pe net) pe windows.img ImageShack Quote
user567 Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 (edited) Private FRDPB e atat de privat incat al are toata lumea ... daca ai si tu ceva mai serios de dat la schimb ... iti dau eu scanner de smpt domain cu exploit.Edit : Pentru cultura ta generala, E mai bun DuBrute 2.1 decat Private FRDPB 2.1. - Sunt sigur ca multi de pe forum pot confirma acest lucru ! Edited March 21, 2012 by user567 Quote
nSnoopy Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 Private FRDPB e atat de privat incat al are toata lumea ... daca ai si tu ceva mai serios de dat la schimb ... iti dau eu scanner de smpt domain cu exploit.Edit : Pentru cultura ta generala, E mai bun DuBrute 2.1 decat Private FRDPB 2.1. - Sunt sigur ca multi de pe forum pot confirma acest lucru !Eu nu am incercat FRDPB dar te asigur ca DuBrute 2.1 este foarte bun pt un program free Quote
jacki Posted March 28, 2012 Author Report Posted March 28, 2012 Private FRDPB e atat de privat incat al are toata lumea ... daca ai si tu ceva mai serios de dat la schimb ... iti dau eu scanner de smpt domain cu exploit.Edit : Pentru cultura ta generala, E mai bun DuBrute 2.1 decat Private FRDPB 2.1. - Sunt sigur ca multi de pe forum pot confirma acest lucru !pune si tu un link sa-l descarce si aia care nu-l au. Quote
kidu18 Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 devanzare smtp`. cine vrea rootuser68 idul`meu . Quote