helllboyyy Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Cea mai simpla metoda e sa intri pe cont,dai rezolutia pe 800 pe 600, si dai refresh,sau instalezi o versiune mai veche a oricarui navigator. Quote
ecou Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 mai era parca sa dezactivezi un plugin (cel de la java parca) si sa dai sa intri pe mail si iti spun cei de la yahoo sa treci pe classic deoarece nu suporta browserul. Stiu ca mi-a mers dar nu tin minte ce plugin saualtceva am oprit Quote
shaggi Posted March 24, 2012 Report Posted March 24, 2012 Setezi yahoo.com ca "de neincredere" cu pluginul NOSCRIPT si cand iti zice sa-ti iei alt browser dai la versiunea veche.(recomand sa il tii setat "de neincredere" pentru a te feri de cookie grabbere) Quote
jimhex Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 oldies but goldies,e naspa asta nou.mersi o sa incerc Quote
Guest Nemessis Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Daca nu ati dat inca accept la noua versiune si va apare anuntul care va obliga sa treceti la versiunea noua cel mai simplu e sa intrati logati pe Yahoo! România si sa puneti cursorul peste imaginea cu scrisoarea unde scrie mail si sa dati click pe orice mesaj din inbox. De acolo se trece peste instiintarea de upgrade. Quote