Robin_Hood Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 (edited) Salut oameni buni Caut un programator care sa imi faca un script custom de shop online cu o baza de date securizata. Pentru mai multe detalii PM. PS. Va rog frumos sa ma contacteze doar cei experimentati si vechi de pe forum !Multumesc mult Edited March 26, 2012 by Robin_Hood Quote
bcman Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Ai omis un lucru: cât e?ti dispus s? pl?te?ti? Quote
Robin_Hood Posted March 26, 2012 Author Report Posted March 26, 2012 Platesc in functie de ofertele care mi se fac si in functie de cat de bine este realizat proiectul. Plata se face doar in LR ! Quote
fjtr Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Salut oameni buni Caut un programator care sa imi faca un script custom de shop online cu o baza de date securizata. Pentru mai multe detalii PM. PS. Va rog frumos sa ma contacteze doar cei experimentati si vechi de pe forum !Multumesc multAi cam multe pretentii pentru al 2-lea post avand in vedere ca nu ne-ai spus ce vrei customizat si ce buget ai ... eu nu te-as contacta. Quote
Robin_Hood Posted March 27, 2012 Author Report Posted March 27, 2012 Dupa cum observi am specificat : PENTRU MAI MULTE DETALII PM. Astea inseamna ca daca vrei mai multe detalii imi trimiti PRIVATE MESSAGE. Doar daca esti interesat bineinteles. Daca nu esti interesat atunci o sa pui posturi de genu` cum ai pus tu doar ca sa mai faci cateva posturi in plus sa fii vazut bine. Quote