andreinick05 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Mai multe informatii aici.Domenii gratuite pentru utilizatorii fideli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
projectx1 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Asteptam lume! E chiar usor sa obtii un domeniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 apoi e tare greu ..daca vrei le poti lua gratis si tu .. fara sa postezi acolo ..Trebuie sa ai doar cap si imaginatie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilviuSDS Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 (edited) Dafuq!! Voi chiar vorbiti serios?! Chiar credeti ca lumea de aici e asa de proasta?Plus ca nu vad ce este asa de hackerizat de se afla in aceasta sectiune.Trashhapoi e tare greu ..daca vrei le poti lua gratis si tu .. fara sa postezi acolo ..Trebuie sa ai doar cap si imaginatie ! Aveam un ebook pentru asa ceva, le luai gratis de la strato, sa-l caut sa vad daca il mai am. Edited March 26, 2012 by SilviuSDS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
projectx1 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Doamne, ziceti ca v-am pus sa carati saci, nu sa postati ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Eu o sa postez oricum pt. ca imi place forumul la prima vedere, si ador SMF...SMF....old golden years:))Stiu oricum ca nu oferiti voi domenii dar postez oricum pt. ca imi palce sa ajut.Hai succes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreinick05 Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 Eu o sa postez oricum pt. ca imi place forumul la prima vedere, si ador SMF...SMF....old golden years:))Stiu oricum ca nu oferiti voi domenii dar postez oricum pt. ca imi palce sa ajut.Hai succes.Salut. Daca iti dau un domeniu .net sa iti demonstram ca oferim domenii ramai user activ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me.mello Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Vrei domeniu moka...si nu ai timp de citit e-bookuri...sau .co.cc? atunci poti incerca, daca nu, atunci nu te mai afla in treaba.Stiu ca aveti bani de faceti pipi pe ei si bla bla bla...dar sa te afli in treaba e chiar la moda nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Dafuq!! Voi chiar vorbiti serios?! Chiar credeti ca lumea de aici e asa de proasta?Plus ca nu vad ce este asa de hackerizat de se afla in aceasta sectiune.TrashhAveam un ebook pentru asa ceva, le luai gratis de la strato, sa-l caut sa vad daca il mai am.care-i problema ta ? n-are voie omu' sa-si promoveze ce-i a lui ? nu mai ataca lumea aiurea , stai in banca ta un domeniu nu e atat de scump ( poti lua un .org / .com cu 2 $ ) + e o idee geniala de a stimula activitatea unor useri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7mK.dR4k3 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Chiar aveam nevoie de un domeniu...cum ar fi .com buna oferta tre sa fiu mai activ la posturi,PRO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Sunt seriosi oamenii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkod3x Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 nu ma pot intregistra.. nu imi arata literele din imagine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 La fel si mie.Nu le poti asculta dar dai listen si descarci .wav cu literele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Dupa nume, "Tutoriale pc" ma gandesc ca este un forum despre tutoriale.. Nu inteleg ce cauta acolo "programe hack"PS: unele categorii sunt copiate de pe RST, nici macar nu ati avut imaginatie sa modificati descriptia categoriei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
projectx1 Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Sunt copiate de la dracu; daca asa era tema forumului; ce naiba? Crezi ca toate siteurile ce au aceleasi lucruri le-au furat de aici? Hai sa fim seriosi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Rezolvati azi cu captchaurile alea, ca deja ma dispera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...