xTremeSurfer Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Puteti sa imi recomandati o carte php care explica bine ? thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoogleMe Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Puteti sa imi recomandati o carte php care explica bine ? thx Initiere in PHP 5 - Steven Holzner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Manualul oficial PHPCursuri Online PHP incepatorPeste 500 tutoriale web in limba romana (echivalentul a 3-4 carti)Spor la studiu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Te duci frumos intr-o librarie si sunt niste carti scrise de romanasi de-ai nostri, primesti si un cd cu tot ce ai nevoie(servere web, programe de tot felul pentru a indeplini sarcinile legate de asta) si costa doar vreo 20 de lei.O carte fizica valoreaza de 100 de ori mai mult decat un ebook sau mai stiu eu ce cursuri, ai sa inveti mult mai usor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted March 29, 2012 Moderators Report Share Posted March 29, 2012 Te duci frumos intr-o librarie si sunt niste carti scrise de romanasi de-ai nostri, primesti si un cd cu tot ce ai nevoie(servere web, programe de tot felul pentru a indeplini sarcinile legate de asta) si costa doar vreo 20 de lei.O carte fizica valoreaza de 100 de ori mai mult decat un ebook sau mai stiu eu ce cursuri, ai sa inveti mult mai usor.Cartea lui Traian Anghel (Programarea in PHP, ed. Polirom) e foarte buna pentru inceput si o recomand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...