Jump to content
selected

Paypal upgrade or not ?

Recommended Posts

Ok, am un cont paypal cu care gestionez sume mici de bani ~100$.

Vreau sa imi lansez un site cu subscription si plata prin paypal. Scriptul pe care il am imi cere cont Paypal Business sau Premier (sa aiba Paypal API).

Sa fac upgrade la Premier sau Business sau sa imi fac alt cont ? Nu am 2 carduri... dar as putea sa rezolv treaba asta.

PS: Trebuie 2 carduri diferite pt 2 conturi diferite ?

Ok, am un cont paypal cu care gestionez sume mici de bani ~100$.

Vreau sa imi lansez un site cu subscription si plata prin paypal. Scriptul pe care il am imi cere cont Paypal Business sau Premier (sa aiba Paypal API).

Sa fac upgrade la Premier sau Business sau sa imi fac alt cont ? Nu am 2 carduri... dar as putea sa rezolv treaba asta.

PS: Trebuie 2 carduri diferite pt 2 conturi diferite ?

Ai voie doar un cont(daca faci altul este considerat frauda - spalare de bani), cea mai buna solutie pentru tine ar fi sa folosesti alte servicii si nu tu direct pentru ca eviti chargeback-urile

Arunca o privire peste clickbank, e-junkie, 2co, plimus

Din cate-mi amintesc eu ai voie sa ai un cont business si unul personal. Nu mai stiu exact care erau conditiile, dar iti recomand cu caldura sa citesti termenii si conditiile. Iti raspund la mai multe intrebari decat ai tu. Unele pe care ar trebui sa le intrebi, dar nu o faci. :)

La Pricing and Fees - 2Checkout

Application Fee: $49

N-am bani sa platesc 50$ numai pentru un cont :) am sa ma uit si peste celelalte. Mersi pentru idee benny.

Apropo, au si o chestie pentru a subscription billing pentru care as plati 50$ :D

Vreau sa fac o chestie cu care sa pot livra cate o lista pe zi (via mail/via blogpost privat) si userii sa poata subscrie contra unei sume.

Recomandati-mi ceva ! :)

Edited by selected

La Pricing and Fees - 2Checkout

Application Fee: $49

N-am bani sa platesc 50$ numai pentru un cont :) am sa ma uit si peste celelalte. Mersi pentru idee benny.

Apropo, au si o chestie pentru a subscription billing pentru care as plati 50$ :D

Vreau sa fac o chestie cu care sa pot livra cate o lista pe zi (via mail/via blogpost privat) si userii sa poata subscrie contra unei sume.

Recomandati-mi ceva ! :)

Ok, dai niste bani dar nu poate x sa faca chargeback cand i se scoala lui + plata prin card si alti procesatori , considera ca faci o investitie cu cap.

n-ai inteles ideea :D ideea era ca sa pot gestiona subscrieri cu un script care odata la o saptamana sa le ceara plata banilor prin Paypal. Nu era vorba de conturi sau altceva :) Am nevoie de un script care sa imi arate cine plateste si sa ii dea acces la blog. Sper ca am fost destul de concis.