selected Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ok, am un cont paypal cu care gestionez sume mici de bani ~100$.Vreau sa imi lansez un site cu subscription si plata prin paypal. Scriptul pe care il am imi cere cont Paypal Business sau Premier (sa aiba Paypal API).Sa fac upgrade la Premier sau Business sau sa imi fac alt cont ? Nu am 2 carduri... dar as putea sa rezolv treaba asta.PS: Trebuie 2 carduri diferite pt 2 conturi diferite ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ok, am un cont paypal cu care gestionez sume mici de bani ~100$.Vreau sa imi lansez un site cu subscription si plata prin paypal. Scriptul pe care il am imi cere cont Paypal Business sau Premier (sa aiba Paypal API).Sa fac upgrade la Premier sau Business sau sa imi fac alt cont ? Nu am 2 carduri... dar as putea sa rezolv treaba asta.PS: Trebuie 2 carduri diferite pt 2 conturi diferite ?Ai voie doar un cont(daca faci altul este considerat frauda - spalare de bani), cea mai buna solutie pentru tine ar fi sa folosesti alte servicii si nu tu direct pentru ca eviti chargeback-urileArunca o privire peste clickbank, e-junkie, 2co, plimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwydion Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Din cate-mi amintesc eu ai voie sa ai un cont business si unul personal. Nu mai stiu exact care erau conditiile, dar iti recomand cu caldura sa citesti termenii si conditiile. Iti raspund la mai multe intrebari decat ai tu. Unele pe care ar trebui sa le intrebi, dar nu o faci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 (edited) La Pricing and Fees - 2Checkout Application Fee: $49N-am bani sa platesc 50$ numai pentru un cont am sa ma uit si peste celelalte. Mersi pentru idee benny. Apropo, au si o chestie pentru a subscription billing pentru care as plati 50$ Vreau sa fac o chestie cu care sa pot livra cate o lista pe zi (via mail/via blogpost privat) si userii sa poata subscrie contra unei sume.Recomandati-mi ceva ! Edited March 29, 2012 by selected Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 La Pricing and Fees - 2Checkout Application Fee: $49N-am bani sa platesc 50$ numai pentru un cont am sa ma uit si peste celelalte. Mersi pentru idee benny. Apropo, au si o chestie pentru a subscription billing pentru care as plati 50$ Vreau sa fac o chestie cu care sa pot livra cate o lista pe zi (via mail/via blogpost privat) si userii sa poata subscrie contra unei sume.Recomandati-mi ceva ! Ok, dai niste bani dar nu poate x sa faca chargeback cand i se scoala lui + plata prin card si alti procesatori , considera ca faci o investitie cu cap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted March 29, 2012 Author Report Share Posted March 29, 2012 Stiu, dar ideea era ca as putea sa imi pun eu pe un domeniu un script care sa proceseze platile . Revin cu updateuri ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest []kw3rln Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 vrei sa bage datele cartilor sau conturilor la tine pe site? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 n-ai inteles ideea ideea era ca sa pot gestiona subscrieri cu un script care odata la o saptamana sa le ceara plata banilor prin Paypal. Nu era vorba de conturi sau altceva Am nevoie de un script care sa imi arate cine plateste si sa ii dea acces la blog. Sper ca am fost destul de concis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Foloseste IPN-UL si gata, ti sa raspuns la intrebare, ti s-au oferit alternative. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...