Maximus Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Ok, de vreo 6 luni vand haine pe facebook ... banuiesc ca multi fac asa... intrebarea este : daca imi deschid site, de ce am nevoie? imi trebuie firma?Mutlumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Nu ai neaparat nevoie de acte daca aduci hainele din afara(eastbay si altele de genul)Iar pentru un site ai nevoie de un domeniu, cms(wordpress foate fi folosit ca shop) + hosting, cam asta ar fi baza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 din punct de vedere legal, orice magazin virtual trebuie sa aiba in spate o firma sau PFA (si desigur sa plateasca taxele)... stiu ca sa mai discutat asta pe aici si chiar s-au dat linkuri catre legile in vigoare...in realitate, cat timp nu ai clienti nemultumiti sau concurenta care iti vrea raul nu te da nimeni in gat la organe si automat daca nu exista plangeri nu se leaga de tine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...