atty8989 Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Buna. as vrea sa va intreb care system cms e mai bun pt a crea un site pt o agentie de recrutare? sau ar fi mai bun sa-l fac eu si daca da cu ce?html,css, php sau flash? Quote
JohnyCNAM Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 In opinia mea, orice numai flash nu. Quote
Vlachs Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Cel mai bine ar fi sa il faci tu de la 0(nu ca alte tampenii pe framework-uri) ca sa poti include alte chestii usor ulterior,etc dar daca vrei sa fie doar site de prezentare atunci wordpress Quote
atty8989 Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 In prima faza ar fi numai un site de prezentare a firmei, despre serviciile oferite, despre firma insusi si forma de contact....nu stiu ce vor in viitor patronii Quote
totti93 Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Pentru un astfel de site recomand sa-l faci de la 0. Daca ai nevoie doar de ce ai scris mai sus, atunci pune accentul pe design (HTML/CSS si eventual JavaScript). Singurul lucru pe care va trebui sa-l programezi (PHP) este formularul de contactare. Quote
atty8989 Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 Bine atunci ma apuc de lucru, mersi pt feedback. Ramane 2 lucruri la care as vrea ceva sugestii, adica unde sa inregistrezi domain-ul si care web host sa aleg? godaddy si hostgator sunt buni? Quote
malsploit Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Bine atunci ma apuc de lucru, mersi pt feedback. Raman 2 lucruri la care as vrea ceva sugestii, adica unde sa inregistrezi domain-ul si care web host sa aleg? godaddy si hostgator sunt buni?Pentru ce ai tu nevoie "sunt buni". Quote
Cheater Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 (edited) Daca vrei sa te ajute hostingul in google, alege un hosting din romania, si ia ip dedicat.PS:in anumite cazuri, des intalnit pe shared hosting te poate scadea in google hostingul!PS2:nu recomand hostgator prin prisma experientei mele.... sunt atat de praf la securitate incat m-am trezit cu siteurile injectate toate!!! la Dreamhost la fel...si nu ma astept la altceva de la companiile ff mari care hosteaza la kg siteuri.PS3:era sa uit pentru ce am deschis pagina:"care cms aleg" -> gresit"ce cms sa aleg" -> corectsunt multe greseli pe aici, nu obisnuiesc sa corectez, dar chiar m-a zgariat la ureche asta. Edited April 2, 2012 by Cheater Quote
Vlachs Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Daca vrei sa te ajute hostingul in google, alege un hosting din romania, si ia ip dedicat.PS:in anumite cazuri, des intalnit pe shared hosting te poate scadea in google hostingul!PS2:nu recomand hostgator prin prisma experientei mele.... sunt atat de praf la securitate incat m-am trezit cu siteurile injectate toate!!! la Dreamhost la fel...si nu ma astept la altceva de la companiile ff mari care hosteaza la kg siteuri.PS3:era sa uit pentru ce am deschis pagina:"care cms aleg" -> gresit"ce cms sa aleg" -> corectsunt multe greseli pe aici, nu obisnuiesc sa corectez, dar chiar m-a zgariat la ureche asta.De fapt e un mit, google nu te scade daca esti pe shared, te scade daca ip-ul respectiv a fost gasit cu orice fel de malware, in jur de 60 de domenii pe gator1294.hostgator.com, toate cu pr de peste 2(cel mai mare are 5) si cel mai vechi e din 2010 Quote
Cheater Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Nu e un mit, e vorba de fapt, de malware cum spui tu si siteurile cu continut explictit de pe acelasi ip, ai sanse mari sa le prinzi pe ambele pe un shared + la fel de mari si ip-ul sa fie in blacklist pt spam...Legat de hostgator, ai mai mult noroc dc mine ce pot spune. Eu dupa aprox 6 luni, mi-am gasit sieurile cu toate php-urile injectate... Quote