dxbut Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Am nevoie de 200$ LR. Sau acum, m?car 30$.Pl?tesc bancar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unbeliever Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Si eu am nevoie de LR dau 200$ paypal pe 150$ LR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100 Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 am eu, PM pt mai multe detalii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother.caterpillar Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 (edited) Am in jur de 450 $ LR.Nu accept paypal, doar WU sau prin posta.Sunt nou asa ca voi trimite eu primul LR cuiva de incredere de pe forum, unui administrator sau unui moderator, el iti confirma ca a primit $ de la mine, tu pui banii la rata 1:1 ( vrei 200$ lr - pui contravaloarea in lei a 200$ la cursul zilei ) WU sau prin posta...dupa ce ii ridic iti primesti LR-ul de la admin/moderator.Easy. PM va rog cine e interesat.@ 100: credeam ca pe forumul asta nu ia voie sa discuti/faci/promovezi frauda ...ma uitam la semnatura ta vand.cc...... Edited April 4, 2012 by mother.caterpillar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daser789 Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 am si eu 4k LR.numai transfer bancar si minim 500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioFinutz Posted April 3, 2012 Report Share Posted April 3, 2012 Dau eu conturi de Lr la jumate din cat au pe ele cei interesati sa imi dea add pe id`ul tradegameover !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother.caterpillar Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Dau eu conturi de Lr la jumate din cat au pe ele cei interesati sa imi dea add pe id`ul tradegameover !!marsh bai lache de aici, wannabe ripper,si prost pe deasupra, adica vinzi bani pe mai putini bani?ex: ai un cont LR cu 1000$ in el si tu il vinzi la jumate de pret, cu 500$ adica, si modalitatea de plata care ar fi ? LR?.....du-te dreaq la munca ca scamul nu e de tine esti prea prost....dati ii ban idiotului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Cred ca nu stie cu ce sa mananca LR altfel nu ar zice asa ceva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Dau eu conturi de Lr la jumate din cat au pe ele cei interesati sa imi dea add pe id`ul tradegameover !!Nu exista cacaturi din astea.Du-te in plm ca esti mare scammer fraiere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
napoletanii Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 poti sa faci niste artificii prin care sa dovedesti lr , dar daca esti asa desptept nu pierzi 50% doar sa speli banii , asa ca este irelevant:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioFinutz Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Auziti ma bosketarilor .. pe ce ca sunteti cersetori mai va dati si haxori ... pai ai ceva impotriva daca eu prind conturi de la prosti ca tine de Lr ! Si eu doar le vand ... ca nu ma tine pula sa transfer eu bani din ele pe alt cont !! aa esti curios cum .. pai vezi ca exista google retardatilor !! sau ducetiva la asl va mai spalati si voi ochii !! Nu am vrut sa jignesc dar uni chear sunt invidiosi ... da stiu le dau dreptate cand cerebelul nu le merge ... am facut print la majoritatea care au vazut anuntu si mi-au dat inainte !! sunt putin ocupat dar zilele asthea o sa iau legatura cu un admin sa tina el niste conturi sa vada ca nu sunt tzepar !! iar pentru asthea care cer inainte .. invatati sa scrieti ... ca as da inainte dar nu am naiba la cine !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hKr Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Biss "C? tu ai ?tii s? scrii?"Meriti ban ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother.caterpillar Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 sau ducetiva la asl va mai spalati si voi ochiidar uni chear sunt invidiosipe ce ca sunteti cersetori mai va dati si haxori..etcNo comment doar )IQ-ul unei furnici > IQ -ul tauBai cocalare ,tu esti prea prost, pricepe ca scamul nu e de tine, nu mai insista ca nu haleste nimeni asa ceva aici.Vrei cu tot dinadinsul sa arati lumii cat esti de retardat?Daca prin absurd cineva ar fi atat de prost sa una botul la ce spui tu si sa cumpere de la tine atunci cred ca isi merita soarta ( de a fi tepuiti). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbnseville Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 pot sa va rezolv de lr direct de la o firma din Rusia. eu cumpar lr cu wu si mg dar ei accepta si transfer bancar. care vreti ma contactati si va pun in legatura direct cu ei.sunt verificati ii gasiti si pe siteul lr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 care sunt comisioanele ca eu am gasit unele firme de m-am speriat,tot de pe site lr luate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 care sunt comisioanele ca eu am gasit unele firme de m-am speriat,tot de pe site lr luatela 1k $ , vreo 55$ la 2k $ , vreo 90$ etc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla321 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Taci ma ))))))0E tepar maxim omu Cica da spamm cu o pagina de "atachament" (cum zice el). Se numeste Scam Page, iar la LR nu ai cum face asa ceva Am vb cu el pe mess si numai aberatii spunea.. E escroc.Corect, e tepar.. i-am spus clar ca e logic ca nu-i pot da banii pe un cont LR inainte, si nici el contu ca doar nu ne cunoastem de 10 ani... da omu` nu.. tot pe a lui o tine ca vrea prima-data banii apoi primesc "Contul" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxbut Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 (edited) N-am g?sit pe nimeni cu LR care s? fie serios. To?i aveau cont-uri pe nume care nici m?car nu era al lor.Ca ?i motiv de siguran??, contul bancar ?i contul de LR s? aibe acela?i nume.Am nevoie cel târziu pân? în 22:00. Am op?iunea HomeBank deci pot trimite instant.Pot trimite ?i PayPal dar tot cu condi?ia de mai sus. Edited April 9, 2012 by dxbut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
napoletanii Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 eu zic sa folosesti site-ul asta https://wm-center.com/buy/ este sigur site-ul testat de mine , in maxim o zi ai banii in cont cu transferul pe wu , prin bank wire euro probabil ca in 3-5 business daysfees , mie la 1500 usd transfeati mi-a luat cam 98 usd la 2100 usd transferati mi-a luat cam 109 usd ( daca mai tin bine minte ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxbut Posted April 9, 2012 Author Report Share Posted April 9, 2012 Mi-ar trebui azi, fac plata bancar sau paypal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxbut Posted April 10, 2012 Author Report Share Posted April 10, 2012 Am rezolvat cu goldservice.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mother.caterpillar Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 napoletanii de acord cu tine, si eu folosesc wm-center de 3 ani , si in afara de o data cand mi-au dat mtcn-ul gresit ( o gresseala care i s-ar putea intampla oricui) nu am avut probleme cu ei. comisionul e de 5% la lr-wu si wu-lr , + comisionul wu, la 1000 $ lr primesti 890$ wu. e ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trxtxx Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 sunt buni wm-center astia la sume mari...eu ma chinui sa gasesc pe cineva sa imi schimbe 140$ sau 240 care ii voi avea in cateva zile...si canci...la sumele astea nu iti convine:( se merita doar pt +1k sunt rapizi 1 zi si foarte seriosi.iar gold service asta iti cere cnp, serie de buletin, nu as schimba cu astia nici daca pt 150 usd mi-ar da 500 ( sau hai nici chiar asa:) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 www.xchangers.org cel mai bun serviciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eutoteu Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 www.xchangers.org cel mai bun serviciuDin pacate nu au WU/MG/PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...