cristian.pana Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 InBuzunar.Mobi - Portalul tau mobil de buzunar - un portal 100% romanesc, tradus si in 2 limbi pt vizitatori Cuprinde: cinema, filme, concerte, club, tv, radio, bancuri, meteo, ratb, cfr, taxi, cazare, turism, e-mail, telefoane, prefixe, frecvente, presa, sport, loto, horoscop, curs. Ia-l cu tine oriunde si oricand, semnal pe mobil sa ai Quote
cristian.pana Posted April 3, 2012 Author Report Posted April 3, 2012 Sursa e preluata de pe siteuri web nu e stocata in baza de date Quote
Jester Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Ceea ce oferi tu pe portalul respectiv, ofera altii in aplicatii mult mai omogene cu interfete mult mai 'prietenoase'. Quote
cristian.pana Posted April 3, 2012 Author Report Posted April 3, 2012 Nu neg ca nu este asa, dar hai sa fim realisti cati cunosc acele aplicatii, cati au incredere sa instaleze acele aplicatii Eu am preluat informatiile web si le-am pus in varianta wap. Sunt sigur ca nu tot poporul au smecherii smart ca voi, un site ca acesta le e foarte util Quote
Jester Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Eu ti-am spus parerea mea. Daca vrei accepti criticile celortlalti, daca nu, nu. E problema ta. Quote
gwydion Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Adevarul e ca deja mi-am salvat bookmark cu cfr-ul si cursul valutar. Pune si informatiile de pe autogari.ro daca poti si ai timp. Sunt utile si alea. Mai ales pentru cei aflati mereu in miscare. Quote
cristian.pana Posted April 3, 2012 Author Report Posted April 3, 2012 Desigur ca accept si criticile dar la romani nu este nimic mai interesant decat a critica ceea ce fac altii. Poate ca sub forma de sfat lucrurile ar fi fost primite altfel Cat despre autogari, am notat cand voi avea timp ma voi ocupa de asta. Quote
JohnyCNAM Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Scriptul site-ului e scris de tine?Daca da, mi-l poti da si mie?(daca nu e "privat" bineinteles) Quote
cristian.pana Posted April 3, 2012 Author Report Posted April 3, 2012 Da intreg site-ul este scris de mine. Nu este un secret si nimic privat, dar momentan nu m-am gandit sa-l postez pe net. Quote
cristian.pana Posted April 8, 2012 Author Report Posted April 8, 2012 M-am gandit la ceva interesant in urma unui post creat de mine astazi legat de browserele android: InBuzunar.Mobi - Browsere Android (Data din paranteza inseamna cand a fost actualizat ultima data) Quote
cristian.pana Posted April 20, 2012 Author Report Posted April 20, 2012 NOU: portalul a fost optimizat 3 in 1, adica pentru telefoane mobile, tablete si desktopuri Este portalul tau mobil de buzunar? Quote
cristian.pana Posted August 11, 2012 Author Report Posted August 11, 2012 Multe schimbari, multe noutati, servicii utile si interesante InBuzunar.Mobi - Internetul mai aproape de tine, acum si pe mobil Quote
cristian.pana Posted September 6, 2012 Author Report Posted September 6, 2012 Cred ca multi cauta un portal de free mp3...iata ca am facut un servicu cu servere multiple Cauta si descarca orice mp3 - InBuzunar.Mobi Quote
ENCODED Posted September 6, 2012 Report Posted September 6, 2012 Ai putea integra toata treaba asta intr`o aplicatie Android ? La Fotbal incearca sa preiei rezultatele de pe LiveScorecom Eventual sa faci si un buton de back Quote