desenedublate Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Buna ziua,Detin un site de <a href="http://desenedublate.com" title="Desene Dublate">"Desene Dublate"</a> in limba romana.L-am facut cu ceva luni in urma, am mai cautat ajutor la dumneavoastra, va multumesc frumos ca m-ati ajutat.Am postat acum site-ul sa-mi spuneti ce pareri aveti.Pe langa site am facut si un subdomeniu cu <a href="http://anime.desenedublate.com" title="Anime Online">"Anime online"</a>Astept pareri si sugestii, va multumesc frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnlineHelp Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Daca lipsea Scooby Doo era egal cu 0.Chiar imi place site-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-JoKeR- Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDGFULL Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Imi place site-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barskyionel Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Frumos site-ul si sa te ti de el ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 ai Naruto pe el?daca nu nici nu intru sa vad ce ai scris acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karl Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 dar de ce as intra pe siteul tau si nu m-as duce direct la peteava.ro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 dar de ce as intra pe siteul tau si nu m-as duce direct la peteava.ro ?>> General << Bloguri si bloggeri > Desene DublateEste sectiunea pentru bloguri kamikaze, deci omul si-a postat blogul, eu am spus mai devreme treaba cu Naruto in spirit de gluma.si chiar te invit sa te duci pe teava cat mai repede, daca se poate sa ramai infipt in ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karl Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 >> General << Bloguri si bloggeri > Desene DublateEste sectiunea pentru bloguri kamikaze, deci omul si-a postat blogul, eu am spus mai devreme treaba cu Naruto in spirit de gluma.si chiar te invit sa te duci pe teava cat mai repede, daca se poate sa ramai infipt in ea.Nu te-am intrebat pe tine daca e blog kamikaze sau de naruto, dar ma bucur ca esti dragut si incerci sa ajuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecou Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 frumos dar daca la pagini ai adauga pe langa "next" si "previous" si numarul paginilor n-ar strica. Si parca sunt cam patratoase butoanele de care vorbeam mai sus baga un css si fa-le rotunde In cazul in care vrei sa stii ce mi-a mai sarit in ochi ... bara de meniuri nu e scrisul centrat e putin mai sus si se observa mai ales la chenarul de search. M-am uitat doar cu firefox ultima versiune de pe notebook dar o sa ma uit si de pe desktop sa vad daca arata la fel sau e de la mineATENTIE: nu critic, doar imi dau cu parerea si incerc sa dau idei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 voi chiar credeti ca il intereseaza parerile? baga linkuri pt seo...dar nici pe alea nu le-a bagat bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antondan13 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Si eu tot la Scooby Doo m-am uitat.Mi-era dor:))Frumos site. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...