symboss Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 QTss Brute v 2.0 - face acelasi lucru ca si DUBrute,initial fiind privat apoi autorul a renuntat la proiect si a publicat codul sursa.Download:Download QTss Brute.rar from Sendspace.com sau http://upwap.ru/1203898SourceCode:http://code.google.com/p/qtss-brute/ http://code.google.com/p/qtss-brute/source/browse/#svn/trunk Quote
phreak Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 (edited) E facut in graba, daca vrei sa faci un brute de calitate nu faci cate un proces pentru fiecare host.Creeaza un window pentru fiecare thread care-l ascunde , asta si simplu fapt ca el creeaza cate un proces pe thread consuma enorm de multe resurse dampulea.Ma uit acum sa vad si cum detecteaza failuri dar dupa cum vad trimite RDP_AUTO_LOGIN ceea ce nu e suportat de toate serverele deci din start greseste.LE: se pare ca-l doare-n cur de bitmapuri deci incearca un user/pass per conexiune, le trmite si daca-n X secunde n-a primit succes.. il ia ca fail. Drept urmare e praf. Eu nu mai stau sa-l investighez, daca vrea altu sa-mi demonstreze ca am gresit e invitatu meu. Edited April 16, 2012 by phreak Quote
symboss Posted April 16, 2012 Author Report Posted April 16, 2012 (edited) Ok,faci tu unul optimizat apoi il oferi gratis impreuna cu codul sursa.ps:nu sustin ca e bun,nici nu l-am rulat sa vad ce reprezinta Edited April 16, 2012 by symboss Quote
phreak Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 (edited) Testeaza dupa process_text2 , praf.De ce as oferi gratis? Munceste tu la asa ceva 3-4 luni si ofera-l gratis Eu v-am zis ca nu e cine stie ce, ma indoiesc ca e mai tare ca dubrute. Ala din cate am inteles macar face image recognition.LE: am confirmat, merge fix cate o combinatie pe conexiune/ thread , nu merge pe vreo 20-30% din servere deloc deoarece nu introduce userul/parola din tastatura. Nu cred ca e mai bun ca dubrute deloc.. dar n-am cum sa verific pentru ca nu e publica sursa. Edited April 16, 2012 by phreak Quote
symboss Posted April 16, 2012 Author Report Posted April 16, 2012 De ce as oferi gratis? Munceste tu la asa ceva 3-4 luni si ofera-l gratisCrezi ca autorul aplicatiei a scos programul din palarie?A muncit si el,totusi asta nu l-a impiedicat sa-i faca codul sursa public.Eu v-am zis ca nu e cine stie ce, ma indoiesc ca e mai tare ca dubrute. Ala din cate am inteles macar face image recognition.Nu am afirmat ca e mai bun ca DUBrute,am zis doar ca fac ambele acelasi lucru. Quote
phreak Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Ceea ce a facut el se face sub 2 saptamani daca esti cat decat priceput. Nu l-a impedicat sa publice codul sursa deoarece el n-a facut mare lucru, a luat un client de rdp deja facut care nu l-a modificat aproape deloc sau cel putin n-a introdus nimic original si a creat un program care deschide clientu ala deja facut de cate ori vrei tu + GUI.Nu il preaslavesc pentru ca nu ajuta cu nimic pe cineva care vrea sa faca un bruter calumea, ba chiar poate-i baga-n cap ca asa e corect cand e gresit in 100 de moduri programul si stilul in general. Quote
symboss Posted April 16, 2012 Author Report Posted April 16, 2012 Ok,fa o aplicatie de 10 ori mai buna,asa ca sa fii un exemplu Quote
phreak Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 O sa fac video cu demonstratie cand termin. Quote
SuKySK Posted April 17, 2012 Report Posted April 17, 2012 adevarat . nu este bun am incercat sa il rulez pe un RDP insa nu am nici un fel de rezultat ori nu stiu eu sa il setez ori nu este el bun ca si scanner . scuze daca am facut offtopic . Quote
emarketnew Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 QTss Brute v 2.0(private) a fost vandut in peste 10000 de exemplare asa spun cativa apropiati ai autorului pe un forum rusesctot ce era de facut , era sa contactezi autorul , ai trimiteai 30$ si ai spuneai o parola. Quote
Eric Posted October 5, 2013 Report Posted October 5, 2013 (edited) adevarat . nu este bun am incercat sa il rulez pe un RDP insa nu am nici un fel de rezultat ori nu stiu eu sa il setez ori nu este el bun ca si scanner . scuze daca am facut offtopic .Orice scuza se acuza, multumim pentru share symboss, noi stim ca esti baiat bun, nu te lua dupa comentariile inutile.Vorba aia: tine minte nite cuvinte, sursele te invata sa mergi inainte.QTss Brute v 2.0(private) a fost vandut in peste 10000 de exemplare asa spun cativa apropiati ai autorului pe un forum rusesctot ce era de facut , era sa contactezi autorul , ai trimiteai 30$ si ai spuneai o parola. sper ca ai vazut ca postul e din 2012, si meriti macar un warn ptr asta, emarketnew. Edited October 5, 2013 by Eric Quote
Maximus Posted October 9, 2013 Report Posted October 9, 2013 nu stiu C++ , dar totusi asta ce reprezinta ?#ifdef PRIVATE http.setHost("109.120.133.234"); http.get("/lic/qtss2/check.php?pwd=" + QString(cryptedPass) + "&ver=" + ver);#endifpassword honeypot ? Quote
rukov Posted October 9, 2013 Report Posted October 9, 2013 verifica o licenta oricum hostul e down Quote