armageddon Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Salut am gasit pe youtube un tutorial in care ne arata cum putem sparge un rdp cu ajutorul unui scanner.Tutorialul este aici Intrebarea mea este daca mai functioneaza treaba? Ca sa stiu daca las deschis programul ca nu are rost sa mearga aiurea! (unealta este in descrierea videoclipului!) Quote
totti93 Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 On: Poi ne pui pe noi sa testam? Ai acolo pe tava tot.Off: Gandeste-te cam cat se pricepe autorul cand pentru el VPS==RDP... Quote
armageddon Posted April 19, 2012 Author Report Posted April 19, 2012 Nu va pun pe voi sa testati doar va intreb daca ati mai incercat programul. Quote
ovidelu47 Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Nu cred ca functioneaza de vreme ce ala se incurca . Quote
Fitty Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Doamne la ce tutoriale va uitati! )))) How to hack VPS doua mii unspe...Sau poate va plac melodiile de genul aleia de pe fundal.. Quote
gogusan Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Salut am gasit pe youtube un tutorial in care ne arata cum putem sparge un rdp cu ajutorul unui scanner.Tutorialul este aici Intrebarea mea este daca mai functioneaza treaba? Ca sa stiu daca las deschis programul ca nu are rost sa mearga aiurea! (unealta este in descrierea videoclipului!)sunt atatea tooluri postate pentru RDP=uri si tu ne pui pe noi sa ne uitam la nush ce clip idiot sa-ti zicem daca mai functioneaza sau nu...... Quote
eutoteu Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Coaie da-mi PM si iti dau eu un RDP 2 doar lasa-te de prostii ca te mai si prind astia si iti fut o amenda de te lasi de net. Quote
vladimir Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 parerea mea e sa nu te complici, ca nu are rost, si e si vechi. Quote
vladimir Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Remote Desktop Protocol (RDP) si dece nu incerci cu alta metoda, sincer in locul tau nu mas mai uita la asa ceva, si mai ales pe youtb. Quote
mrjasdf Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 On: Poi ne pui pe noi sa testam? Ai acolo pe tava tot.Off: Gandeste-te cam cat se pricepe autorul cand pentru el VPS==RDP...Virtual private server (VPS) is a term used by Internet hosting services to refer to a virtual machineRemote Desktop Services in Windows Server 2008 R2, formerly known as Terminal Services in Windows Server 2008 and previous versions, is one of the components of Microsoft Windows (both server and client versions) that allows a user to access applications and data on a remote computer over a network, using the Remote Desktop Protocol (RDP)Da, atat pentru el cat si pentru mine VPS = RDP. totti93Join DateAug 2008Ce ai facut atatia ani aici ? Quote
kidu18 Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 (edited) fuck off Edited April 27, 2012 by wildchild Quote