TupacShakur Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 (edited) Cu Mybrowsercash castigati bani in timp ce navigati pe internet . Tot ce trebuie sa faceti este sa va faceti cont si apoi sa descarcati un mic programel (nu ocupa spatiu aproape deloc , are ~5 MB) . Dupa ce ati instalat programul , in timp ce navigati pe internet va va aparea o mica reclama in partea dreapta a ecranului. Voi trebuie sa dati clic pe ea si se va deschide intr-un tab nou. Trebuie sa asteptati 5-6 secunde apoi puteti inchide tabul daca doriti. Veti putea extrage banii in contul vostru de paypal sau alertpay atunci cand ajungeti la 20$. Functioneaza doar cu internet explorer (8.0+) sau mozilla. Dupa ce va faceti cont intrati la ei pe site si setati frecventa reclamelor la HIGH pentru a castiga mai mult.Inscriere : MyBrowserCashMai jos am atasat dovada de plata.http://imageshack.us/photo/my-images/688/wnvr2rjtu.jpg/Pentru cine se inregistreaza ca reff meu ii dau un bot ! [pm]P.S. : Botul este outdate si nesigur ( mai multe detalii google it : mybrowsercash bot) cand o sa apara ceva nou o sa-l postez pe forum. Edited April 20, 2012 by TupacShakur Quote
TupacShakur Posted April 19, 2012 Author Report Posted April 19, 2012 Eu am pus si dovada de 100$ Quote
unbeliever Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Functioneaza si cu VPN ? Sa "pacalesti" ? Quote
crs12decoder Posted April 20, 2012 Report Posted April 20, 2012 Sau mai bine invatati in plm C++ sau Java serios si lasati dreq prostiile. Quote
TupacShakur Posted April 20, 2012 Author Report Posted April 20, 2012 Ar fi si asta o varianta. Quote