zbeng Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 din motiv de plictiseala si lipsa de topicuri bune pe aici am decis sa vad ce opiniuni aveti voi despre urmatoarea intrebareDE CE MINTIM? noi dc mintim si dupa aia zicem ca nu ne place sa fim mintiti ia sa vad ce ziceti Quote
Pastilatu' Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 pentru ca nu ne place adevarul sau ca vrem sa scapam dintro problema situatie Quote
virusz Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 e clar ca nu ne place sa fim mintiti dar ne place sa mintim, poate ca asa am fost invatati, am fost mintiti si la randul nostru am mintit, oricum nu am fii oameni daca nu am mintii deloc , dar totusi ar trebui sa mintim in limita bunului simtz, si nu chiar orice... mintim ca sa ne mearga bine si sa castigam, probabil la astea e cea mai buna minciuna, e mai usor sa minti decat sa dovedesti adevarul... oricum bafta la "mintit" gajici dar nu si "fratzi"... Quote
Ras Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Pai eu daca mint pot sa ies dintr-o incurcatura .Si nu imi place sa fiu mintit pt ca aflu de la (de ex: Andrei) ca (de ex: Mihai) m-a mintit...si eu l-am crezut pe Mihai.Dar cum se spune "Minciuna nu are picioare lungi".Poate mai scapi vreodata dar nu mereu:).Oricum nu e bine sa mintim(eu mint acum). Quote
Fatal1ty Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 ne place sa mintim si sa fim mintitide ce ne place sa fim mintiti? pai de exemplu: ti-ar placea ca cineva pe care il consideri un prieten bun sa iti spuna maine ca te-a mintit si ca nu ii pasa de tine? nu cred , cred ca ai prefera sa te minta in continuarealt exemplu:p ne place cand cineva ne lauda/felicita pt ceva , nu ne-ar placea sa ne spuna adevarul(ca defapt nu ii pasa ci spune asta din politete)intr-un cuvant : nu ne place adevarul cum spunea si SpiridusuCaddy Quote