Jump to content
yo7cjf

wifisalax ver 5

Recommended Posts

Amice,daca iti spun ca esti prost se supara lumea,iar faptul ca tu interpretezi cum vrei nu pot sa contest,esti liber sa faci ce vrei.

Eu colaborez cu Hwagm din 2009,si discutam pe email destul de des,dar nu este nevoie sa ma justific in fata ta,am emailuri care dovedesc asta daca vreodata voi vrea sa ma justific in fata cuiva,dar cred ca nu este cazul.

Tu o tii pe a ta asa cum afirmai ca aia care iti ia 10 eur pe o parola wifi erau cei mai tari,si mai ziceai ca au toate parolele wifi din lumea pentru ca li sa dat,sau au spart o baza de date,si timpul a demonstrat ca esti un agarici,adicxa ca vorbesti ca sa nu adormi si ca sa te dai important,asa ca te rog sa iti vezi de treaba ta.

In ce priveste faptul ca mai scrii sau nu pe forumul asta,sincer,nu ma intereseaza,oricum scrii doar prostii,nu meriti atentia nimanui,si nici nu reusesc sa-mi dau seama ce urmaresti.

Vad ca persisti in agonia ta,esti slab,esti o persoana care nu face nimic,spui aiureli fara inteles,fara importanta,si care nu ajuta pe nimeni in nici un fel.

Daca intradevar vrei sa demonstrezi ca ai dreptate,si ca exista wifislax 5 pune un articol sau un link de download a acestei versiuni visate de tine.Apropo,toate aceste versiuni,cind pornesti calculatorul cu ele,pun pe desktop dupa caz,wifislax 3.1 sau wifislax 4 etc, iar 5 nu exista decit in mintea ta bolnava.

Asa iti doresc si eu,sanatate,se pare ca ai mare nevoie de ea.

Link to comment
Share on other sites

Sal

Parca inchisesem demult si de mai multe ori discutiile vechi, legate de nimicuri, char iti reprosam, ca vi peste mine aiurea, cu teme vechi pe care le-am tot rediscutat. De cite ori crezi ca sint dispus sa-ti tot explic, cum sa intelegi corect si nu cum vrei tu. Sari de la una la alta, sa pierd eu vremea sa caut dovezi si sa-ti explic tie !? ce si cum. Pai daca tu in calitate de colaborator si dezvoltator al softului wifi... cum zici mai sus " Eu colaborez cu Hwagm din 2009,si discutam pe email bla.....bla " nu intrebi colegii de echipa. Sa iti explice ei, de ce au botexat ( de prin Aprilie a.c. ) primele ver pe 64 biti ( 6 ver. dia2 la dia 9 ) si inca alte 4 ver rc1 la rc4 cu numele de wifislax 5. Inca si acum mai exista urme de la numele asta. Intre timp s-a renuntat la numele asta, ultimile ver. purtind alt nume, iar vechile directoare si fisiere, cu numele de wifislax 5 au inceput sa fie redenumite, altele sterse. Daca stiai sa citesti vedeai ca la ultimile postari ale mele, vorbesc de wifislax x-64 si nu de wifislax 5. Referitor la "

ca vorbesti ca sa nu adormi si ca sa te dai important,asa ca te rog sa iti vezi de treaba ta. "

Eu ti-am explicat de multe ori, cum stau lucrurile si n-am nici-o vina ca tu prinzi greu si uiti repede si nu pot sa tot repet la vechituri, cu care vi tu sa le reluom in discutie. Nu intru sa demontez argumentele tale inteligente ( sint agarici, scrii doar prostii, mintea ta bolnava, etc ) doar asa sa-ti

arat ca ce zici despre altii, ti se potrivesc de minune. Tu ai citit ultimul meu post, inainte de a posta tu aici !? Tot ce ai scris pe pagina asta, are vre-o legatura cu postul meu din 13 a 7 2012. Postaarile tale duc la intelegerea mai clara a subiectului !? Ia vezi tu cine is da importanta si tot cauta sa se bage in seama, fara sa aibe vre-o treaba cu subiectul. Eu am tot raspuns si mai demult si acum la intrebarile tale, tu nici acuma, nici ma demult nu mi-ai spus si mie cum ai dezvoltat si dezvolti tu softurile wifi slax/way. Este secret si nu poti, ca nu te lasa baieti de la Hwagm, cu care lucrezi. Asta asa de curiozitate si nu sari la alt subiect, daca vrei sa mai continuam, ca asa e corect si inteligent, altfel n-are sens.

Sanatate !

Link to comment
Share on other sites

Sal

Am, nu ma mai intreba, daca sti rezultatul dinainte. Nu spun cu suparare, dar stau rau cu timpul in ultima vreme si cred ca nu o sa mai postez curind pe aici, decit f. rar. Noutati mai sint, ieri nu a mers bine RST la mine, de aia am pus 4.2 beta2, in fine mai sint ceva modificari pe la, wifislax x-64 2, facute azi, probabil si altele, care nu le sitiu eu.

Sanatate!

Link to comment
Share on other sites

Multumim pentru stire,zici ca este versiunea wifislax 4.2....pufff,parca trecusem de versiunea 5 acum 2 luni?

Hai ca te sicanez un pic sa vad daca poti mai mult de atita.Nu o fac cu rautate,noi sintem cei mai buni in versiunile spaniole si este de inteles pentru ca traim in Spania.

Hai sa-ti mai spun ceva,si asta nu este meritul meu,cei mai multi romani emigranti traiesc in Spania,si din cauza asta,cautind in google lucruri de genul asta,dau de 3 pagini reprezentative,rst,rpc,si profesionalesespana,si nu este de mirare ca se dezvolta aceste versiuni.

Multumim pentru stire,noi preferam sa scoatem, zeama din ea,si la final sa publicam rezultatele care merita,nu doar sa anuntam aparitia unei versiuni(care este de interes fara indoiala)

Link to comment
Share on other sites

Sal

Azi iesi si beta 4 de la wifislax 4.2. Pentru bruttus, ti-am mai aratat, mai uite inca odata:

Nombre de archivo Medida Ultima modificación

..

wifislax-4

wifislax-4.1

wifislax-5

wifislax-x64-2

wifiway-3.4

wifislax.cfg

Daca te maninca rau undeva ca pe maimuta, dute si cearta-te cu aia care dezvolta softul, fa-le o reclamatie, ceva. Toti din lume care sint interesati de astfel de soft, fac diverse teste. Acum ca unii (f.f. putini ) reusesc sa vina cu inbunatatiri, bravo lor. In fine

asta e!

Sanatate!

Link to comment
Share on other sites

Ai dreptate,te contrazici singur si nu iti dai seama,oricum,nu ma afecteaza,cumpara o puga de seminte si roade.Spui ca a aparut v 4.2 dupa care te contrazici,ca a aparut si v 5 acum 2 luni,esti prost,dar nu sint eu cel care trebuie sa te destept.

Nu pot decit sa-ti urez sanatate,ai mare nevoie de ea,dar cum este si normal,nu iti dai seama.

Link to comment
Share on other sites

Sal

Unde vezi tu contrazicere !? uite, este de pe pagina lor:

Nombre de archivo Medida Ultima modificación

..

wifislax-4

wifislax-4.1

wifislax-4.2

wifislax-5

wifislax-x64-2

wifiway-3.4

wifislax.cfg

iar daca tot ziceai ca colaborezi cu ei !? cum de nu sti ca v5 a aparut din aprilie si cuprindea primele variante pe 64 biti, uite: ( primele 6 ver nu-s trecute aici )

Uite ce este trecut ( acuma ) la sectiunea wifislax5:

Nombre de archivo Medida Ultima modificación

..

WIFISLAX-x64-rc1.iso 288.72 MB 16.05.12 08:53

WIFISLAX-x64-rc2.iso 279.86 MB 22.05.12 10:24

WIFISLAX-x64-rc3.iso 285.09 MB 29.05.12 15:19

WIFISLAX-x64-rc4.iso 296.39 MB 01.06.12 20:56

Page loaded in 12.62 ms | ©Hwagm - Herramientas inseguridad, monitorización y auditoria de redes inalámbricas - wireless - wifi

Cind citesti, vezi ca mai sint si semne de punctuatie si nu interpreta cum vrei tu, deasemeni concluziile tale inteligente despre altii, ar trebui sa le ti pentru tine. La urma urmei nici nu te inteleg ce vrei de la mine, cearta-te cu aia care care au scris asa, ca in exemplele de mai sus. In fine, cind n-avem ce face, reluom discutii, ne laudam, aratam ce destepti "este noi si ce prosti e altii " sau postam aiurea ca daor e democratie si .........

Sanatate!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...