Jump to content
Gonzalez

Obtine link-uri dofollow PR 4-7 Tumblr

Recommended Posts

Posted

1. Va inregistrati la tumblr com, la URL completati cuvantul cheie care va intereseaza.

2. Mergeti la tumblr com/blog/cuvantul cheie/settings , in locul cuvantului cheie treceti cuvantul pe care l-ati ales la pasul 1, la URL bifati "Use a custom domain name" si treceti URL-ul domeniului vostru.

3. Va folositi de listele de mai jos accesand URL-urile din liste, dupa care fiind logat in prealabil in contul tumblr, faceti click pe "Reblog" din partea dreapta sus, dupa care mai apasati o data "Reblog post".

Liste:

OFF site PR 4-7 Targets.txt

ON site Tumblr PR 4-6 targets.txt

de: Razvan Badu

Posted (edited)

Fisierele sunt sterse si oricum e veche metoda(am folosit-o acum 1 an si ceva) iar efectele nu sunt prea grozave, motivul fiind simplu: alte zeci de link-uri externe pe langa al tau si au tendinta sa mai si dispara de pe pagina cea ce e dezastruos.

Prefer sa fac backlink-uri direct din index-ul(+pagini) blog-urilor mele cu pr de peste 3(pana la pr de 7) daca vreau backlink-uri de calitate.

PS:Uitam, o sa primiti si ban pe tumblr intr-un final.

Edited by Vlachs
Posted (edited)

Am incercat si eu cu tumblr , dar fara nici un rezultat. Sunt prea multi care folosesc aceasta metoda . Dai reblog si dupa 2 zile dispare linkul din pagina.

Edited by Raven