Jump to content
adrianolah1

Buna am mare nevoie urgent

Recommended Posts

Salut all,is nou pe aici si am mare nevoie de ajutorul vostru,stiu ca nu am posturi dar promit ca o sa fac am mare nevoie de voi

deci: eu de curand am pus ochi pe un site,pe care vreau sa il fur,am cautat scriptul pe tot internetu dar nu l-am gasit. site-ul se numeste myinzone.com (scuze daca e reclama) si as vrea sa stiu daca exista programe de hackeri cu care pot sa imi indeplinesc dorinta,va rogg eu mult nu postati cei care habar nu au doar ca sa faca offtopic,va rog eu mult o seara cat mai frumoasa va doresc

Link to comment
Share on other sites

Frate sa-ti dea domnul s?n?tate, daca iti d? careva vreun program din?sta fermecat d? hackeri s? mi-l dai si mie. As vrea site-ul pornhub.com. Toata viata mi-am dorit sa am si eu un site din?sta si sa fiu si eu hacker bazat.

Care face la misto si ne duce catre ispite cu offtopicuri preacurvesti, s?-l iei d? guler ?i s?-i dai vreo dou? perechi de p?lmi.

Link to comment
Share on other sites

Sa sti ca exista un program...

Dimineata te trezesti frumos, te imbraci/mananci/speli si te duci la scoala. Bati turca in curtea scolii pana la ora 3 dupa amiaza. Te intorci acasa pui mana pe o carte/ mai citesti cate un articol prin ziar. Iar cand vezi PC ul pui 2 degete in forma de cruce si zici cuvintele magice "Piei satana". Iar seara la culcare. Cam asta ar trebui sa fie programul la varsta ta.

Vazand prea multi "hackeri" la TV vi s-a urcat inteligenta in varfu bocancilor.

Link to comment
Share on other sites

@ bt.ionut stiu ca site-ul este unul de socializare,se aseamana 90% cu tagged.com ,chiar imi doresc acest script,<b>am incercat prin orce metoda dar nu am reusit :(

Ia mestere prin ce metode ai incercat ... cel putin impartaseste din cunostintele tale,poate vei fi ajutat...

Daca ai incercat "prin orice metoda" inseamna ca ai fi avut habar ca nu exista program de hackeri.

Poate te ajuta Httrack :)

Link to comment
Share on other sites

copile tu macar gandesti cand ceri asa ceva? NICIODATA,NIMENI, NU VA EXTRAGE FISIERELE PHP ALE UNUI SITE FARA A AVEA ACCES ILEGAL. ceea ce tu nu vei avea niciodata pentru ca esti un copil.

acum sincer cine pe cine invata, tu pe noi sau invers ? in concluzie daca ai timp de pierdut e treaba ta, dar nu vei primi niciodata asa ceva(chiar daca ar exista).

Edited by andr3y
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...