TheInvisible Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 cumpar 1E paypal, ofer 100 min in vodafonepm me Quote
symboss Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 cumpar 1E paypal, ofer 100 min in vodafonepm me Unde vrei sa-l investesti prietene? Quote
Finutu Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 TheInvisible scuze ca ma bag peste tine dar nu are rost sa mai fac un topic aiurea.Am un cont de paypal limitat, nu mai pot face nici-o tranzactie pe nicaieri si peste 2 zile tre sa primesc niste bani , pot sa ii primesc daca am limita? Quote
Robert1995 Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 TheInvisible scuze ca ma bag peste tine dar nu are rost sa mai fac un topic aiurea.Am un cont de paypal limitat, nu mai pot face nici-o tranzactie pe nicaieri si peste 2 zile tre sa primesc niste bani , pot sa ii primesc daca am limita?Pune-ti limita in $ ca e mai mare in euro. Quote
symboss Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Daca contul ti-a fost limitat acolo scrie ce operatiuni poti face si ce operatiuni nu poti face desi cred ca nu vei putea primi nici un cent pe un cont limitat. Quote
Finutu Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Prima data am putut sa fac o tranzactie cu el limitat dar acum nu ma mai lasa deloc, dar nu transactia e problema ci ca trebuie sa primesc 20E de la un sit de ad si ala daca vede ca nu poate sa ii trimita mai incearca luna viitoare la urmatoarea plata. Am facut acum 3 zile cerere la ING de un card dar inca nu am primit nici-un raspuns. Mersi ptr.Reply si scuze ca mam bagat peste threadul omului Quote
D3mEnT Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 Daca e contul limitat, vei primi banii. Doar ca nu-i poti scoate/transfera, decat dupa ce atasezi un card! Quote