xTremeSurfer Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Cand esti un noob:1. Te duci frumos la "Bine ai venit (aici te poti prezenta)" si le urezi bun venit la toata lumea.2. Te duci la tutoriale si bagi posturi gen : frumos tutorialul , chiar imi place , etc.3. Cand posteaza cineva la ajutor sau cerere si toti rad de el , bagi si tu acolo un post gen "hhahhahahahaha ce noob e ".4. Inventezi o povestioara cu : "am furat de la cineva din casa si nu stiu ce sa fac. Ma ajuta cineva?".Cand stii ceva :1. Faci un tutorial frumos si il postezi.2. Cand cineva cere ajutor , ii spui un lucru care chiar sa il ajute , nu il trollezi degeaba ( ) .3. Sau postezi noutati care sa fie interesante pentru utilizatorii acestui forum.Cam atat ( sper sa nu iau ban ) Quote
bubu2005 Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Cand esti un noob:1. Te duci frumos la "Bine ai venit (aici te poti prezenta)" si le urezi bun venit la toata lumea.2. Te duci la tutoriale si bagi posturi gen : frumos tutorialul , chiar imi place , etc.3. Cand posteaza cineva la ajutor sau cerere si toti rad de el , bagi si tu acolo un post gen "hhahhahahahaha ce noob e ".4. Inventezi o povestioara cu : "am furat de la cineva din casa si nu stiu ce sa fac. Ma ajuta cineva?".Cand stii ceva :1. Faci un tutorial frumos si il postezi.2. Cand cineva cere ajutor , ii spui un lucru care chiar sa il ajute , nu il trollezi degeaba ( ) .3. Sau postezi noutati care sa fie interesante pentru utilizatorii acestui forum.Cam atat ( sper sa nu iau ban )Ai uitat ceva cand ceri , vinzi si ramane treadul in urma "up" de cate ori este necesar Quote
me.mello Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 ...sigur ca postul tau va fi Sticky, altfel e cam nefolositor:)) Quote
DreptulLaReplica Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 am o intrebare: asta ce fel de post/ topic e? Quote
MrRip Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Ma bucur ca ti-ai asumat si varianta in care vei primi ban. Te anunt cu parere de rau, din pacate, ca acum ai scapat. Dar la prima greseala pe care o vad nu numai de la tine, de la orice alt user care posteaza doar de dragul de a posta, d-ampulea asa, n-o sa mai fiu indulgent deloc.All eyes on YOU ! ---Trashed ! Quote
kab00M!! Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 (edited) si daca ai posturi multe ce... ce faci cu ele?primesti puncte/respect/bani ?tot timpul vad problema asta cu facutul posturilor aiurea,unde e problema?majoritatea dintre noi ai stim pe aia care fac posturi cu cap si pe ceilalti,asa ca nu vad rostul.sunt multi utilizatori ai acestui forum care sunt vechi si sunt sigur ca nici nu au postat pe aici. Edited May 8, 2012 by kab00M!! Quote
Bebe Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Cand esti un noob:1. Te duci frumos la "Bine ai venit (aici te poti prezenta)" si le urezi bun venit la toata lumea.2. Te duci la tutoriale si bagi posturi gen : frumos tutorialul , chiar imi place , etc.3. Cand posteaza cineva la ajutor sau cerere si toti rad de el , bagi si tu acolo un post gen "hhahhahahahaha ce noob e ".4. Inventezi o povestioara cu : "am furat de la cineva din casa si nu stiu ce sa fac. Ma ajuta cineva?".Cand stii ceva :1. Faci un tutorial frumos si il postezi.2. Cand cineva cere ajutor , ii spui un lucru care chiar sa il ajute , nu il trollezi degeaba ( ) .3. Sau postezi noutati care sa fie interesante pentru utilizatorii acestui forum.Cam atat ( sper sa nu iau ban )4. Faci un post cum ai facut tu. Quote