ommatol04 Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Incercand sa imi gasesc cv de lucru pe Best job, am aplicat si la si astazi mi-au si raspuns dupa ce am accesat linkul din mesaj am completat interviul, si la pasul 2, SURPRIZA: Teapa sau ce? Quote
AhEaD Posted May 11, 2012 Report Posted May 11, 2012 Fa reclamatie la bestjobs sau baga-le pula in morti la adresa de e-mail! Quote
wildchild Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Teapa definitiv. De ce? Pentru ca loveste prin oferta dorintele cele mai aprige ale romanului: telefon, masina si laptop.Asta fara sa ceara studii superioare sau o specializare pe un anumit domeniu. Tu esti dovada cum ca tot ce zboara se mananca.Serios acuma, cine naiba te pune sa trimiti sms de 3 euro pentru un CV? Daca firma nu-si permite sa isi rapeasca din timp sa evalueze curriculum-ul, n-o sa aiba bani sa-ti dea de masina, telefon, laptop si training. Quote
kab00M!! Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Teapa definitiv. De ce? Pentru ca loveste prin oferta dorintele cele mai aprige ale romanului: telefon, masina si laptop.Asta fara sa ceara studii superioare sau o specializare pe un anumit domeniu. Tu esti dovada cum ca tot ce zboara se mananca.Serios acuma, cine naiba te pune sa trimiti sms de 3 euro pentru un CV? Daca firma nu-si permite sa isi rapeasca din timp sa evalueze curriculum-ul, n-o sa aiba bani sa-ti dea de masina, telefon, laptop si training.pai bine zis.e teapa cat se poate de clara,si sigur asta a facut o caruta de bani pe naivi gen ommatol04 Quote
daatdraqq Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Probabil omu vrea sa-si deschida firma cu banii de pe sms-uri . Quote
ommatol04 Posted May 12, 2012 Author Report Posted May 12, 2012 Teapa definitiv. De ce? Pentru ca loveste prin oferta dorintele cele mai aprige ale romanului: telefon, masina si laptop.Asta fara sa ceara studii superioare sau o specializare pe un anumit domeniu. Tu esti dovada cum ca tot ce zboara se mananca.Serios acuma, cine naiba te pune sa trimiti sms de 3 euro pentru un CV? Daca firma nu-si permite sa isi rapeasca din timp sa evalueze curriculum-ul, n-o sa aiba bani sa-ti dea de masina, telefon, laptop si training.EU nu am trimis si nici nu o sa trimis sms vreodata, doar ca m-am "lovit" de asa cv si m-am gandit sa ma impartasesc si voua Quote
ommatol04 Posted May 12, 2012 Author Report Posted May 12, 2012 (edited) pai bine zis.E teapa cat se poate de clara,si sigur asta a facut o caruta de bani pe naivi gen ommatol04nu am trimis mesaj// Am primit si raspunsul oficial de la bestjob.ro "Buna,Iti multumim pentru ca ne-ai adus la cunostinta aceasta situatie.Contul companiei a fost suspendat in urma reclamatiei.O zi cat mai buna!CarmenEchipa BestJobs" Edited May 14, 2012 by ommatol04 Quote