bcman Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 Am nevoie de un memorator pentru mate cu materia de a 9a. Sau ceva ca s? recapitulezi cât mai repede materia de a 9a. Nu vreau s? cump?r, ci s? fie disponibil online.PS: Da, e pentru teza ce se apropie. Quote
Cor3Quad Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 nsh ce gasesti pe net , ia si tu o carte de mate de la unu din a 9a si fa exercitii:) Quote
bcman Posted May 14, 2012 Author Report Posted May 14, 2012 nsh ce gasesti pe net , ia si tu o carte de mate de la unu din a 9a si fa exercitii:)Eu sunt a 9a. Îmi trebuie ceva pentru situa?ii în care e?ti în criz? de timp. ?tiu aproximativ ce ne d? (ne-a specificat destul de precis), deci cu un memorator m-a? descurca u?or. Eventual ?i ceva exerci?ii rezolvate. M? descurc s?-mi selectez ce-mi trebuie. Chestia e c? manual nu avem ?i culegerea nu are exerci?ii rezolvate, nici m?car teorie. Deci am nevoie de ceva ce ?ti?i c? func?ioneaz? atunci când e?ti în criz? de timp. Quote
BogdanNBV Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 (edited) Ai incercat sa te uiti la lectiile de pe site-ul asta: Untitled Page ? Sunt explicate foarte bine Edited May 14, 2012 by BogdanNBV 1 Quote
bcman Posted May 14, 2012 Author Report Posted May 14, 2012 Eram pe punctul de a da reply cu acelasi site postat de bogdannbv, deci il recomand si eu. Si mai este un blog... "profu' online" sau ceva de genul.Am g?sit siteul ?sta. Cred c? la el te refereai. V? mul?umesc amândurora pentru reply. Ma pun s? m? uit la videourile de pe acel site. Quote
szalu Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 @bogdannbv multumesc. Sunt a 11 si habar nu am ce e aia ecuatie de grad II, am chiulit de la mate. Quote