CruzzGeo Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Salut, sunt un baiat in varsta de 18 ani imi place sa-mi petrec timpul in fatza calculatorului descoperind multe chestii noi.Nu cunosc foarte bine tot ceea ce consta in operarea sistemelor dar asa in mare ma pricep si ma bag cam peste tot sa aflu noutati informatii despre ceea ce inseamna calculator .Sunt un jucator de san andreas multi player imi place sa administrez servere . In rest ce sa va mai zic ...bine v-am gasit si sper sa fim prieteni. Quote
BlackJokerKode Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Bine ai venit,lasa jocurile si apuca-te sa inveti programare. Quote
CruzzGeo Posted May 19, 2012 Author Report Posted May 19, 2012 cred ca asta o sa fac dar nu stiu cu ce sa incep:)) sunt EASY rau in probleme deastea poate voi gasi un tutorial cu ce sa incep Quote
Guest Kovalski Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Salut si bine ai venit.Administrare servere? poti fi mai explicit? Quote
CruzzGeo Posted May 19, 2012 Author Report Posted May 19, 2012 Salut si bine ai venit.Administrare servere? poti fi mai explicit?sa fiu sincer nu prea am inteles intrebarea dar o iau cum am inteleso eu: da administrez un server de SAMP cred ca la asta te-ai referit. Quote
CruzzGeo Posted May 19, 2012 Author Report Posted May 19, 2012 totusi vreau sa-mi deschideti si mie o cale de facut un hack pentru samp daca doriti Quote
Guest Kovalski Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 totusi vreau sa-mi deschideti si mie o cale de facut un hack pentru samp daca doriti cred ca tu trebuie sa treci prima data pe Aici Quote
BogdanNBV Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 M-as lua putin de tine, dar sunt prea plictisit, asa ca bine ai venit, dar nu vei rezista prea mult... Quote
CruzzGeo Posted May 19, 2012 Author Report Posted May 19, 2012 asa este stiu ca am incalcat o regula pentru ca tocmai am citit regulamentul " 6. Cererile se fac in categoria speciala. Trebuie sa ai MINIM 10 POSTURI/CERERE " daca las fi citit prima oara cand as fi intrat pe forum nu se intampla asa ca... scuze Quote
Guest Kovalski Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Geo, plus dublu post, nu ai voie sa faci post dubludaca tu esti ultimul care ai scris, si vrei sa mai adaugi ceva dai edit la ultimul post. Quote