daatdraqq Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 (edited) Chiar daca functioneaza pe baza sistemului de operare Android Ice Cream Sandwich (ICS), Samsung Galaxy S3 are mai multe func?ionalitati in plus fata de restul telefoanelor cu ICS. - functia Smart Stay : Samsung Galaxy S3 va “privi” în ochii utilizatorilor si se va activa sau dezactiva in functie de privirea acestora, iar cand iti iei ochii de la el va intra in modul “sleep”.- functia Direct Call: daca duci telefonul la ureche in timp ce scrii un SMS, Samsung Galaxy S3 va apela automat destinatarul mesajului.- functia Smart Alert: daca puneti mana pe telefon si aveti apeluri pierdute, acesta va vibra sau va atrage atentia cu ajutorul luminilor LED.- functia S VOICE: este o functie asemanatoare secretarei virtuale Siri de la Apple, cu ajutorul careia utilizatorii pot da comenzi vocale telefonului.- functia Social Tag: conecteaza in mod automat fotografiile prietenilor realizate de telefon cu conturile lor de Facebook ?i Google+, cu ajutorul tehnologiei de recunoastere faciala.- functia S Beam: doua telefoane Samsung Galaxy S3 pot fi conectate printr-o singura atingere, cu ajutorul tehnologiei NFC (Near Field Communication). Astfel utilizatorii pot transfera în felul acesta de pe un telefon pe altul fotografii, filme, muzica, etc. Tehnologia NFC permite folosirea telefonului ca portofel virtual.- functia AllShare Cast: Samsung Galaxy S3 se poate conecta prin Wi-Fi la televizoare, laptopuri sau tablete. Ecranele acestora copiaza in mod fidel afisajul de pe telefon.http://www.youtube.com/watch?v=s_mFzjvnI00Prezentare : oktal.roVideo : youtube.com Edited May 21, 2012 by daatdraqq Quote
Starker Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Toate se pot regasi si pe Galaxy Nexus-ul meu. Cea cu conectare wifi la televizoare inca nu sunt sigur, dar restul cu ajutorul aplicatiilor se pot face... atat ca nu vin preinstalate. Quote
StrXt Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 (edited) Destul de frumos dar eu ma asteptam ca cei de la Samsung sa forteze o camera de 12mp pt. S3. Edited May 21, 2012 by StrXt Quote
Starker Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 De ce asa ceva? Sa creasca pretul aiurea? Cand vorbesti deja de 12 mp vorbesti de un aparat foto ... mai bine iei un aparat foto daca ai nevoie de 12 mp... Quote
StrXt Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 (edited) Costa cu aproape 1.000 Lei mai mult decat S2 (2.699 Lei).Eu la asa ceva ma asteptam pentru suma asta...Adica ce au adaugat in plus la S2 ca sa coste atat ?Un soft cu niste aplicatii preinstalate si cateva artificii. Edited May 21, 2012 by StrXt Quote
CristianRoflmao Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Si eu ma asteptam mai mult de la SGH Galaxy S3 sincer sa fiu dupa zvonurile din trecut ma asteptam la 2GB RAM,procesor quad core care il are si o camera de 12mpx.Dar din pacate nu e asa.Oricum e un smartphone extraordinar de bun.De un singur lucru imi este ciuda ca e mai rapid ca OneX,damn Htc Sense. Quote
Starker Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Daca tot zici de camera, ar fi fost ok un motoras de stabilizare, ca sa fie ceva WOW !!! 12mp...nu stiu... mie mi se par destui 8 pentru un telefon... Quote