k1dutz Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 Salut am si cateva intrebari:1)Cu ce te ajuta last password?2)ce se intampla daca ai la un program extensia .bat?3)Cu ce programe pot face un Keylogger?4)Am descarc un program "ChromePasswordDecryptor" cum il folosesc?Si acum o intrebare mai stupida despre Steam: am Username si Password , si avea steam guard dezactivat cum ii pot schimba mail? prin ce metoda.P.S: Nu o luati in nume de rau , vreau doar sa invat chestii noi ,sunt incepator , nu sunteti nevoiti sa raspundeti.. Multumesc anticipat. Quote
Zaraky Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 1) Last password cred ca este ceva de recuperare parola 2) Nu se intampla nimic special doar daca este un mic virus cu extensia .bat, sau la rulari directe ale anumitor aplicatii.3) Emissary (este infectat), ardamax.4) Quote
bcman Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 1) LastPass î?i: genereaz? parole sigure stocheaz? toate parolele tale ca tu s? nu le ui?i multe altele, vezi LastPass - Free Features2) https://en.wikipedia.org/wiki/Batch_filecelelalte: nu meri?i s? fi ajutat, pentru c? nu ?ti s? cau?i (s-a mai discutat de multe ori). Quote