Jump to content
Fi8sVrs

facebook browser

Recommended Posts

• Active Members
Posted

Facebook cump?r? Opera ?i lanseaz? propriul web browser

Dac? ultimele zvonuri se adeveresc, Facebook este pe cale s? achizi?ioneze Opera Software, urmând ca versiunile desktop ?i mobile ale web browser-ului cu acela?i nume s? devin? funda?ie pentru primul web browser Facebook, creat special pentru adep?ii re?elei de socializare.

facebook-opera.jpg?width=440&height=330

Facebook browser ar urma s? includ? componente plugin ?i meniuri Facebook, ce îmbog??esc sesiunile de web browsing cu elemente specifice re?elei de socializare, cum ar fi recomandarea paginilor interesante pe Facebook, postarea de imagini ?i comentarii.

Aparent, scopul final este cel de a promova re?eaua Facebook de la statutul de simplu website pe care îl vizit?m, la cel de experien?? web, în care func?iile re?elei de socializare sunt accesibile permanent, indiferent de website-ul pe care îl r?sfoim.

Dat? fiind popularitatea de care se bucur? în prezent Opera Mobile, adaptarea acestuia pentru Facebook browser are ?anse mari de reu?it?, rezultatul fiind un web browser chiar ?i mai atr?g?tor pentru cei 900 milioane de adep?i ai re?elei de socializare.

operamobile11news-2.jpg?width=440&height=248

Odat? cu lansarea unui web browser propriu, Facebook va intra într-o competi?ie pe dou? fronturi cu Google, de?in?torul re?elei Google+ ?i web browser-ul Chrome - recent avansat la statutul de cel mai folosit browser web, în defavoarea Internet Explorer.

Dac? pân? acum Google+ avansa cu pa?i mici în lumea re?elelor de socializare, Facebook browser va complica ?i mai mult lucrurile, for?ând Google c?tre strategii ?i mai agresive de promovare, cum ar fi integrarea func?iilor Google+ cu web browser-ul Chrome,

Sursa: Facebook cump?r? Opera ?i lanseaz? propriul web browser

Posted

Primul Browser facebook nu a fost si este RockMelt ? L-am folosit cand a aparut ( acum vreo 2 ani ) pana l-am incarcat de addonuri si widgets si se misca ca dracu ... m-am intors la chrome.

Oricum RockMelt avea niste facilitati pt socializare ( Facebook Youtube Twitter etc ) din cate stiu era facut pe baza la Google Chrome.

Posted
Primul Browser facebook nu a fost si este RockMelt ? L-am folosit cand a aparut ( acum vreo 2 ani ) pana l-am incarcat de addonuri si widgets si se misca ca dracu ... m-am intors la chrome.

Oricum RockMelt avea niste facilitati pt socializare ( Facebook Youtube Twitter etc ) din cate stiu era facut pe baza la Google Chrome.

Da, dar se misca ca dracu si fara addons. E bun ca are o gramada de retele de socializare si multe site-uri pe care nu ai cum sa te plictisesti (gen 9gag).