FlorinDiablo Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Am si eu un samsung galaxy S2 si as dorii sa il overclockez putin,nu am nici cea mai vaga idee cum sa fac lucru asta,la procesorul de la PC am facut over...... dar la telefon nu,Ma puteti ajuta cu un ghid sau cu ceva folositor?? ca sa il over...... Quote
sharkyz Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 (edited) Vei avea cu siguranta nevoie de un alt ROM pentru cea ce vrei daca am inteles bine, dar problema ta va fi bateria care va "muri" foarte repede.Cu un simplu search pe google poti afla mai multe.How To Overclock Your Samsung Galaxy S II - YouTube Edited June 8, 2012 by sharkyz Quote
SticKyWoX Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Pacat sa strici un asa telefon. Eu stau cu un C3050 cu banda stricata si butoanele din fata cazute, iar pe tine nu te satisface un S2? Urat. Quote
brutus87 Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Nu vad la ce ti-ar servi overclock pe mobil..nu cred ca vei folosi brute force sau ceva de genul si nici sa rulezi jocuri de playstation.oricum daca o faci,in functie de frecventa care o alegi dispozitivul nu va fi stabil(multe restarturi,va creste mult temperatura procesorului cu probabilitatea de al arde,bateria se va descarca rapid).ps. Daca ai bani sa iti cumperi altul si vrei sa faci experimente esti liber sa incerci Quote
FlorinDiablo Posted June 8, 2012 Author Report Posted June 8, 2012 Ma gandeam sa il duc in 1.4,varianta standard e 1.2Ghz si vroiam sa il overclock-ez putin,de obicei ascult muzica in timp ce ma joc sau rulez aplicatii si unele jocuri merg putin sacadat la inceput de asta am intrebat. Quote
dansud2007 Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Nu are rost sa-i faci oveclock ...telefonul este oricum foarte puternic ,mai e si dual core.Nu te gandi acum ca, daca ii faci overclock nu mai sacadeaza in unele jocuri,problema nu e de la procesor sau telefon,androidu' nu este asa bine optimizat.Cum spune "sharkyz" ai nevoie de un alt rom cu kernel modificat si o sa fie sigur de 2-3 ori mai rapid,dar mai intervine ceva ...."viata bateriei".Una peste alta nu cred ca are rost sa te complici ..... Quote
Alexander33 Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Intra pe XDA(Android Forums & Windows Phone Discussion @ xda-developers) , la sectiunea telefonului tau si ai acolo toate raspunsurile Quote
Ellimist Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Trebuie sa fii root, sa ii pui un custom rom care sa te lase sa faci overclock, apoi descarci din Play aplicatia setCPU si ai rezolvat. Quote
Alexander33 Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Trebuie sa fii root, sa ii pui un custom rom care sa te lase sa faci overclock, apoi descarci din Play aplicatia setCPU si ai rezolvat.Defapt ii trebuie un Kernel ,nu un Rom... Rom-ul poate sa fie si pentru Stock Kernel si tot sa nu poata sa faca overclock, deci iti trebuie un Custom Kernel cu un Rom.Cauta pe XDA ca vei gasi garantat acolo. dar ramai fara garantie... Quote
R3NZoR Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Defapt ii trebuie un Kernel ,nu un Rom... Rom-ul poate sa fie si pentru Stock Kernel si tot sa nu poata sa faca overclock, deci iti trebuie un Custom Kernel cu un Rom.Cauta pe XDA ca vei gasi garantat acolo. dar ramai fara garantie...In 1.4Ghz ar putea sa-l duca cu kernel-ul stock cred,de obicei suporta o treapta mai sus.Cel mai simplu incearca sa-l rootezi(cum au spus baietii cauta pe xda cum se face) si vezi cu setCPU daca poti sa-l dai in 1.4. Quote
K-9 Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Nu vreau sa fac reclama , dar intamplator am dat peste un link si cred ca te poate ajuta, este un tutorial in romana, de pe un site romanesc:SetCpu, overclock, performanta si economisirea bateriei pe Android | Videotutorial.ro *acest link este postat in scop educativ, nu in scopul puplicitatii Quote
Nvidia3D Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Dupa cum au spus si cei din posturile anterioare, kernelul trebuie sa suporta overclock. Eu la telefonul meu l-am dus din frecventa de 1.2 ghz in 1.9 ghz. Sporul de performanta era mult mai mare dar bateria era vai de capul ei. Te sfatuiesc sa nu faci overclock pana cand nu instalezi un custom rom si asimilezi ceva cunostine solide in ale androidului. Quote