bc-vnt Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Tutoriale Linux | Linux Pediahttp://tutorialelinux.info/index.php/Main_PageFoarte folositor pentru cei un pic avansati in ale LINUX-ului . Quote
scorpio2k2 Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 lasa-ne cu linuxpedia ro. Mai bine il scoti de acolo. Compara articole de acolo cu cele de la tex de pe site si o sa vezi ) Quote
bc-vnt Posted June 11, 2012 Author Report Posted June 11, 2012 (edited) Nu-ti convine nu vizualiza , nu toti sunt asa buni ca si altii. Eu nu l-am postat special pentru tine .Intr-un fel sau altul cred ca ajuta .P.S - Cred ca ce este cel mai important ,este faptul ca sunt in romana , nu multi cunosc o engleza avansata . Edited June 11, 2012 by bc-vnt Quote
scorpio2k2 Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 ideea era ca ala a "copiat" articole cu totul de la tex de pe site Quote
bc-vnt Posted June 11, 2012 Author Report Posted June 11, 2012 ideea era ca ala a "copiat" articole cu totul de la tex de pe siteAsa trebuia sa se exprime Quote
aelius Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 (edited) Ala cu linuxpedia e un moldovean retard. Le-am tras flood doua zile si lui si la ratatii aia de la sky telecom cu "datacenter" in debara. Labarul ala ia fiecare articol in parte sa-l puna la el.Le trimisesem email sa le spun ca au un client care imi fura munca si ei mi-au raspuns cu "ce ma, ai inventat tu alea?!"imi fac eu timp de ei zilele astea Edited June 11, 2012 by aelius Quote
bc-vnt Posted June 11, 2012 Author Report Posted June 11, 2012 Ala cu linuxpedia e un moldovean retard. Le-am tras flood doua zile si lui si la ratatii aia de la sky telecom cu "datacenter" in debara. Labarul ala ia fiecare articol in parte sa-l puna la el.Le trimisesem email sa le spun ca au un client care imi fura munca si ei mi-au raspuns cu "ce ma, ai inventat tu alea?!"imi fac eu timp de ei zilele asteaOk , sorry man nu stiam . Quote