selected Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Total amount: $4.00 USDFee amount: -$0.46 USDNet amount: $3.54 USDPentru o plata primita recent...Amount received: $34.30 USDFee amount: $0.00 USDNet amount: $34.30 USDPentru o plata primita de la Fiverr.Amount received: $10.00 USDFee amount: $0.00 USDNet amount: $10.00 USDPentru o plata primita de la cineva.Care e ideea pentru partea bolduita ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpio2k2 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Fee amount inseamna taxa de transfer. Probabil de unde ai facut primul transfer au luat taxa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Si ce legatura are cu black hat seo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mach Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 in contul de paypal, cand se vireaza banii, sunt 2 optiuni:1) "Purchase" -cumparare: deci a avut loc o tranzactie pt. care se percepe un comision (maricel)2) "Personal" - transfer de bani: cadou, datorie necomerciala, cheltuieli personale s.a. pentru care, din cate stiu, se percepe un comision (mititel) doar daca platitorul si beneficiarul sunt in tari diferite. Acest comision poate fi platit sau nu (e alegerea lui!) de cel care trimite banii. Daca amandoi sunt din aceeasi tara, nu se plateste comision.Asadar, in primul caz, cineva a facut o achizitie de la tine (a apasat "Purchase"), iar in celelalte doua cazuri s-a utilizat butonul "Personal". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0ck3r Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 am patit si eu la fel cu feedar mereu bifez gift cand transfer bani din paypal si nu imi ia nimic .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Rumani chitrosi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
selected Posted June 21, 2012 Author Report Share Posted June 21, 2012 in contul de paypal, cand se vireaza banii, sunt 2 optiuni:1) "Purchase" -cumparare: deci a avut loc o tranzactie pt. care se percepe un comision (maricel)2) "Personal" - transfer de bani: cadou, datorie necomerciala, cheltuieli personale s.a. pentru care, din cate stiu, se percepe un comision (mititel) doar daca platitorul si beneficiarul sunt in tari diferite. Acest comision poate fi platit sau nu (e alegerea lui!) de cel care trimite banii. Daca amandoi sunt din aceeasi tara, nu se plateste comision.Asadar, in primul caz, cineva a facut o achizitie de la tine (a apasat "Purchase"), iar in celelalte doua cazuri s-a utilizat butonul "Personal".Da a fost facut cu butonul purchase. Mersi de explicatie Rumani chitrosi .Calculeaza cat la suta vine 0.46$ din 4$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Cand transferati bani din paypal pe alt paypal sau trimiteti la cineva trimiteti ca si gift ca nu va ia comision de loc 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
for16 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 trimite ca gift! altfel esti ars rau la taxe(la ~250$ am platit vreo 10$ taxe) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Da ca si gift dar stiti ca daca trimiti asa nu ii mai poti recupera bani daca iei teapa .Eu unu la sume mai marisoare mai bine prefer sa pierd 1-2 $ decat sa piers toti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Da ma ca aia sunt prosti nu vad de pe ce ip-uri au fost facute tranzactile log-uri etc ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...